Survivor All Star αποκάλυψη: Μια φιλία που έληξε άδοξα - Τι είχε γίνει το 2019 με Δαλάκα και Σκαφίδα

Λίγοι το θυμούνται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star αποκάλυψη: Μια φιλία που έληξε άδοξα - Τι είχε γίνει το 2019 με Δαλάκα και Σκαφίδα

Στο χθεσινό 1/2 επεισόδιο του Survivor All Star μεταξύ των όσων είδαμε (δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου) ακούσαμε και την Εύη Σαλταφερίδου να αναφέρει πως τώρα που έγινε ότι έγινε με την Κατερίνα Δαλάκα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι, άνοιξε ο δρόμος για την Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία, όπως είπε, ξέρει ότι έχει προηγούμενα με την Κατερίνα.

Αυτά τα προηγούμενα τα βρήκαμε εμείς εδώ στο Youweekly.gr... Είναι μια κόντρα που κρατά από παλιά και που λίγοι θυμούνται.

Τι συμβαίνει μεταξύ της Αφροδίτης Σκαφίδα και της Κατερίνας Δαλάκα

Αρχικά αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους έχουν πολλά που τους ενώνουν και ταυτόχρονα μπορεί να τους χωρίσουν... Και οι δυο ασχολούνται χρόνια με τον στίβο. Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη ασχολείται με το άλμα επί κοντώ. Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008. Στις 30 Ιανουαρίου 2010 έθεσε, μάλιστα, νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην διάρκεια ημερίδας κλειστού στίβου περνώντας τα 4,41μ.

Από την άλλη η Κατερίνα Δαλάκα είναι αθλήτρια του στίβου. Το βασικό της αγώνισμα, με πανελλήνιες νίκες, είναι τα 400 μ. με εμπόδια (ατομικό ρεκόρ: 57.97, επίδοση που την τοποθετεί στην 7η θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα) ενώ, επίσης, είναι Πανελληνιονίκης στα 100 μ., και αγωνίζεται και στα 200 μ και 400 μ.

Τον Φεβρουάριο του 2019 και οι δυο συμμετείχαν στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Η μία ήταν τότε στη μαύρη ομάδα και η άλλη στην άσπρη. Όταν πραγματοποιήθηκε η ένωση των ομάδων η Αφροδίτη που αρχικά είχε πολύ καλές σχέσεις με την Δαλάκα δυσαρεστήθηκε που την είδε να έρχεται κοντά με την Δήμητρα Βαμβακούση και μάλιστα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως η φιλία τους δεν είναι φιλία αλλά «λυκοφιλία».

Μάλιστα η Αφροδίτη τότε κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό και τελικώς πήρε την 4η θέση ενώ η Δαλάκα είχε αναδειχθεί νικήτρια!