Κώστας Αναγνωστόπουλος: Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό - Αυτή η γνωστή ηθοποιός είναι αδελφή του

Δεν θα το πιστεύετε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @kost4s)
(instagram / @kost4s)

Το Survivor All Star έχει ξεκινήσει και μαζί του οι ίντριγκες, οι τσακωμοί, οι πονηρίες και τα πρώτα κλάματα, σαν τον Σπύρο Μαρτίκα, μετά την αποχώρηση της Βρισίηδας Ανδριώτου (δείτε εδώ το απόσπασμα). Μέσα σε αυτά είδαμε και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, να προσπαθεί να δείξει τον πραγματικό του εαυτό και τις δυνατότητες που γνωρίζει ότι έχει στον στίβο μάχης, κάτι που δεν έχει αποδείξει ακόμη στο ριάλιτι επιβίωσης, αν σκεφτεί κανείς πόσους πόντους είχε φέρει στον παρελθόν (δείτε εδώ τα λόγια του).

Μπορεί όμως να γνωρίζουμε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο από την συμμετοχή του, στο Survivor All Star, αλλά γνωρίζεται ποια είναι η αδελφή του, η οποία είναι γνωστή ηθόποιος και την έχουμε απολαύσει σε διάφορες ελληνικές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες;

Η αδελφή του Κώστα Αναγνωστόπουλου που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Ο λόγος για την... Μένια Αναγνωστοπούλου!

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έχει μία αδερφή, την Μένια Αναγνωστοπούλου, όπως είπαμε και στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Η Μένια είναι ηθοποιός και την έχουμε δει σε αρκετές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές όπως τις: «Φίλα τον βάτραχό σου», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», «Το πιο γλυκό μου ψέμα», κ.α

Η Μένια Αναγνωστοπούλου

Η ίδια έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι ελάχιστα είναι αυτά που γνωρίζουμε για την ζωή της. Από τα λίγα που γνωρίζουμε είναι πως συνεργάζεται με τον αδερφό της, Κώστα Αναγνωστόπουλο ενώ βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε τους βήμα.

«Ο Κώστας είναι ένα παιδί που αγαπάει το δίκιο, είναι ντόμπρος χαρακτήρας και λέει τα πράγματα με το όνομα του! Κάτι που είναι σπάνιο στις μέρες μας», είχε δηλώσει παλαιότερα η Μένια Αναγνωστοπούλου.

Την Μένια Αναγνωστοπούλου είχαμε δεί μαζί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, μετά την αποχώρηση του το 2017 από το ριάλιτι επιβίωσης, στην τότε εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Πανόραμα».