Η τρυφερή φωτογραφία του Κώστα Αναγνωστόπουλου με την Γωγώ Φαρμάκη

Φουλ in love ο πρώην παίκτης του Survivor

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η τρυφερή φωτογραφία του Κώστα Αναγνωστόπουλου με την Γωγώ Φαρμάκη

Φουλ in love είναι ο πρώην παίκτης του Survivor - και πλέον σχολιαστής στο Πρωινό, Κώστας Αναγνωστόπουλος με την σύντροφό του Γωγώ Φαρμάκη. Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για τη σχέση τους, ωστόσο δεν την κρύβουν λεπτό.

Χτες, με αφορμή τα γενέθλια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με την οποία είναι φίλες, βγήκαν όλοι μαζί για να το γιορτάσουν. Οι φωτογραφίες από το πάρτι της είναι πολλές και ανάμεσα τους είδαμε και το ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιασμένο.

Η Γωγώ Φαρμάκη έκανε ένα story στο Instagram της, ποζάροντας τρυφερά στην αγκαλιά του Αναγνωστόπουλου, ο οποίος φαινόταν ότι εκείνη την ώρα τους έβγαζε selfie.

Κώστας Αναγνωστόπουλος Γωγώ Φαρμάκη σχέση

Έξαλλος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος - «Με παραπέμπουν στα δικαστήρια»

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα πριν από λίγες ημέρες και μεταξύ άλλων θέλησε να σχολιάσει και τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον τομέα της εστίασης.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, πέρα από πρώην παίκτης του Survivor είναι και επιχειρηματίας, καθώς έχει μαγαζιά στην Αθήνα. Στη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργο Καββαθά εξέφρασε τα παράπονά του για τις συνθήκες που επικρατούν αλλά και για ένα πρόστιμο που του έκοψε η αστυνομία.

«Το περίπτερο θα μπορεί να πουλάει μπύρα και εμείς όχι; Και θα γίνει πάλι ό,τι έγινε και πέρσι; Θα τα παίρνουν από το περίπτερο, θα τα πίνουν στην πλατεία και εμείς θα πληρώνουμε τα self tests και όλα. Είναι 8 μήνες αυτή η αστοχία. Να βγάλω κι εγώ μια άδεια περιπτέρου.

Εμένα στο μαγαζί μου, μία ημέρα που έβρεχε, μπήκαν μέσα 3-4 άτομα μέσα. Και ενώ έχω και το βίντεο και τις φωτογραφίες, έφαγα ένα πρόστιμο που κυμαίνεται από 3.000 έως 10.000 ευρώ. Και δε μπορώ να πάω, ούτε να κάνω αντιρρήσεις πουθενά και με παραπέμπουν κατευθείαν στα δικαστήρια. Δηλαδή τι θα γίνει;

Πουλάμε με 2 ευρώ τον καφέ και τρώμε ένα πρόστιμο από 3.000 έως 10.000 ευρώ και απέναντι στην πλατεία έχει 2.000 άτομα. Ο αστυνομικός δεν βλέπει τα 2.000 άτομα, αλλά βλέπει τα 4 άτομα σε ένα μαγαζί; Που στην ουσία δεν κάνουν κάτι, περιμένουν ένα κλαμπ σάντουιτς που θέλει 15 λεπτά για να παρασκευαστεί. Αυτή τη στιγμή έχω πληρώσει σε δικηγόρο ένα τετραψήφιο νούμερο που δεν αντέχει η επιχείρησή μου να το κάνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά.