Survivor All Star - αποκάλυψη: Η βρισιά που είπε ο Ασημακόπουλος και εξόργισε τον Νίκο Μπάρτζη

Το παράκανε..

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star - αποκάλυψη: Η βρισιά που είπε ο Ασημακόπουλος και εξόργισε τον Νίκο Μπάρτζη

Κι εκεί που νομίζαμε πως τα έχουμε δει όλα... μετά το χθεσινό 2/2 επεισόδιο του Survivor All Star, δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να μας ξημερώσει! Στον Άγιο Δομίνικο τα όρια έχουν ξεπεραστεί και τα πάντα βρίσκονται στο κόκκινο!

Στο χθεσινό αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, όπου η νικήτρια ομάδα θα απολάμβανε 5 κομμάτια πίτσας (έκαστος) έγινε το έλα να δεις! Οι παίκτες της μπλε ομάδας αποχώρησαν στα μισά του στίβου μάχης, ενώ προπορεύονταν γιατί θεώρησαν unfair το παίξιμο της αντίπαλης, Κόκκινης, ομάδας. Να σημειωθεί πως παραλίγο να πνιγεί ένας παίκτης (δείτε εδώ ποιος) ενώ παράλληλα υπήρξαν και πάρα πολλοί τραυματισμοί. Γενικώς, το αγώνισμα αυτό αποδείχθηκε πολύ σκληροπυρηνικό.

Για όσους δεν το είδαν το έπαθλο τελικά το χάρισαν οι μπλε στους κόκκινους, οι οποίοι κόκκινοι για να μην βγουν... μ@@@ες στον κόσμο, δεν το έφαγαν.

Πριν, όμως, φτάσουν στο συμβούλιο του νησιού και σε αυτές τις αποκαλύψεις διαδραματίστηκε κι ένα σοβαρό περιστατικό έκρηξης μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Survivor's εκτός ορίων

Για την ακρίβεια, την στιγμή που επικρατούσε αναμπουμπούλα μεταξύ και των δυο ομάδων, ο Γιώργος Ασημακόπουλος εκνευρισμένος αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας του φωνάζοντας στον Ηλία Γκότση «Δεν ντρέπονται μωρέ οι μ@@@@ες». Μια ατάκα που εκνεύρισε αρκετά τον Νίκο Μπάρτζη που άρχισε να φωνάζει «Γιώργο ποιον έβρισες, λέγε ποιον έβρισε» κι ευτυχώς παρενέβη ο Ηλίας Μπόγδανος και ηρέμισε όσο μπορούσε τα πνεύματα.