Survivor All Star: «Θα σου πετάνε ντομάτες» - Τα "καρφιά" του Μπάρτζη για τον Κατσούλη

Τι συνέβη;

Το αποψινό (14/2) επεισόδιο του Survivor All Star είναι στον αέρα και οι δύο ομάδες εξέφρασαν τις γνώμες τους για την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία (δείτε πως πήγε), αλλά τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά. Ο Νίκος Μπάρτζης εκτός από την άποψη του για την Μελίνα Μεταξά, σχολίασε και τα λόγια του Σάκη Κατσούλη.

Τα "καρφιά" του Μπάρτζη για τον Κατσούλη στο Survivor All Star

Ο παίκτης θυμήθηκε ποια ήταν η στάση του Σάκη στο προηγούμενο survivor σε αντίστοιχο θέμα με αυτό της Μελίνας, που αντιμετωπίζει αυτό το θέμα υγείας, αλλά στην θέση της βρισκόταν η Χριστίνα Κεφάλα. Βέβαια, στο προηγούμερο ριάλτιι επιβίωσης, ο Κατσούλης είχε την αντίστοιχη συμπεριφορά με τον Νίκο Μπάρτζη και είχαν κρίνει τον αγρότη και είχαν βγεί σε απεργία, κάτι που τον έκανε να νιώσει αδικημένος.

Expand player

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 14/2 στο Survivor All Star

Δεν θυμόμαστε πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τους μπλε να κερδίζουν αλήθεια. Ούτε πότε ήταν η τελευταία φορά που χάρηκαν κάποιο έπαθλο φαγητού στο Survivor All Star. Να 'ναι καλά τα κιτ ψαρέματος που τους έδωσαν ψάρι γιατί αλλιώς...

Το γενικό σκορ μέχρι στιγμής είναι 17-6 υπέρ των Κόκκινων και το βράδυ της Δευτέρας, στην δεύτερη ασυλία, η αλήθεια είναι πως ο στίβος μάχης ήταν ντέρμπι κανονικό, με τους Διάσημους ωστόσο να παίρνουν ακόμα μια νίκη. Οι μπλε τα πήγαιναν τόσο καλά, ήταν τόσο κοντά αλλά...

Σήμερα, όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αυτό που τόσο λαχταρούν οι Μαχητές θα το έχουν! Στον τάκο είναι ήδη ο Κρις Σταμούλης, η Μελίνα Μεταξά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος κι επιβεβαιωμένα απόψε ΔΕΝ θα προστεθεί άλλος από την ομάδα τους.

Απόψε, λοιπόν, οι Μαχητές μετά από πολύ καιρό θα πάνε στο συμβούλιο και θα είναι παρατηρητές αφού επιτέλους θα καταφέρουν να κερδίσουν αυτή την ασυλία! Ξέρουμε και ποιος θα είναι προτεινόμενος καλέ (δείτε το όνομα εδώ).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Δαλάκα: «Ζήτησα από τον Θεό να...» - Η αινιγματική ανάρτηση μετά την αποβολή της από το Survivor All Star

"Βόμβα" για τον Ατζούν - Ο Τριαντάφυλλος είχε κλέψει φαγητό από ντόπιους μαζί με παίκτη του Survivor All Star