Κατερίνα Δαλάκα: «Ζήτησα από τον Θεό να...» - Η αινιγματική ανάρτηση μετά την αποβολή της από το Survivor All Star

Αλά...Tommy Selby!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Μόνο δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε) με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, από το Survivor All Star, οι οποίες αποβλήθηκαν από την παραγωγή του ΣΚΑΙ, διότι βρέθηκαν με κινητό στο δάσος.

Μετά την αποχώρηση της από το νησί του Άγιου Δομίνικου, η Δαλάκα κάνει αισθητή της παρουισία της, στα social media, διότι δεν έχει μιλήσει ακόμη δημόσια σε κάποια εκπομπή του καναλιού, όπως είναι προγραμματισμένο (δείτε εδώ ποιος άλλος δεν έχει μιλήσει ακόμη).

Η "όλο νόημα" ανάρτηση της Δαλάκα μετά την αποβολή της από το Survivor All Star

Αυτή τη φορά ανέβασε ως story ένα βίντεο από τη σειρά του Netflix, Peaky Blinders, με το κείμενο που αναγράφεται πάνω να είναι όλο νόημα.

«Ζήτησα από το Θεό να με προστατέψει από τους εχθρούς και τότε ξεκίνησα να χάνω φίλους», αναφέρει το εν λόγω βίντεο. Αρκετά περίεργη η δημοσίευσή της αν σκεφτεί κανείς πώς οι συμπαίκτες της ήταν εναντίον της, μετά τις αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρτζη (δείτε εδώ την ώρα της αποκάλυψης).

Η έκτακτη σύσκεψη Δαλακά - Φιντιρίκου και Ασημίνας - Δάντη

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, λίγο πριν πάει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, ο Χρήστος Δάντης συναντήθηκε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο στο σπίτι του επιχειρηματία.

Οι τέσσερις τους συζήτησαν το πως θα κινηθούν από εδώ και στο εξής για να βρουν το δίκιο τους, καθώς κινδυνεύουν και τα συμβόλαια τους. Συγκεκριμένα, θέλουν από την παραγωγή να τους βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν πως όντως είχαν κινητό, από την στιγμή που εκείνες λένε το αντίθετο, όπως άλλωστε έκαναν με τα πλάνα Πρίαμο - Καρολίνας.