Survivor All Star: Χάος στο συμβούλιο! Αυτοί βγήκαν στον τάκο μαζί με τον Κρις

Αναμενόμενο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Χάος στο συμβούλιο! Αυτοί βγήκαν στον τάκο μαζί με τον Κρις

Τα νεύρα φτάνουν ταβάνι στην ομάδα των Μαχητών στο αποψινό (13/2) επεισόδιο του Survivor All Star καθώς οι απανωτές ήττες της, έχουν προκαλέσει ταραχές. Από τα πρώτα λεπτά του ριάλιτι επιβίωσης είδαμε τον Κρις Σταμούλη να μιλά για τον χθεσινοβραδινή ψηφοφορία (δείτε εδώ τα λόγια του).

Η μπλε ομάδα κλήθηκε να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να διαχειριστεί την θέση στην οποία έχει πέσει, αλλά ο πανικός δεν άφησε χώρο για περισσότερα. Στον στίβο μάχης η μπλε ομάδα ηττήθηκε με σκόρ 10-9 και βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο συμβούλιο του νησιού, καθώς κι ο δεύτερος υποψήφιος έπρεπε να είναι από την ίδια ομάδα.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς προς αποχώρηση στο Survivor All Star μαζί με τον Κρις Σταμούλη

Οι μπλε αποφάσισαν και επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά το Youweekly.gr, ότι η Μελίνα Μεταξά θα είναι η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση. Ο λόγος ήταν ένας και μοναδικός, η επιδείνωση της υγείας της έχει πάει πίσω την ομάδα κι όλοι ζητούν απεγνωσμένα να αποχωρήσει από το Survivor, ούτως ώστε η ομάδα να πάρει τα πάνω της και να διεκδικήσει τις ασυλίες.

Μάλιστα η παίκτρια χρειάστηκε να αποχωρήσει δύο φορές από το αποψινό συμβούλιο καθώς δεν ένιωθε καλά ενώ την ίδια στιγμή την έριχναν στον τάκο παμψηφεί. Η ψήφος της Μελίνας έδειξε ότι ο τρίτος υποψήφιος για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.