Survivor All Star spoiler 13/2: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ! Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 13/2: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ! Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor All Star θα δούμε σήμερα Δευτέρα 13/2 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Το ριάλιτι επιστρέφει γεμάτο ανατροπές, εντάσεις, τσακωμούς και ακόμη μια ψηφοφορία που θα φέρει τεράστιο χαμός στο συμβούλιο του νησιού.

Ήδη ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κρίς Σταμούλης, αφού οι Μπλε έχασαν τον πρώτο αγώνα της εβδομάδας με το ασύλληπτο σκορ 9-3.

Οι υπόλοιποι υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Απόψε, σύμφωνα με όσα δείχνει το trailer - που μπορείτε να δείτε κι εσείς εδώ - πέραν του ότι θα πρωταγωνιστήσει αρκετά η Αφροδίτη Σκαφίδα, θα έχουμε κι ένα πολύ ξαφνικό συμβάν στο συμβούλιο του νησιού.

Φυσικά, πριν φτάσουμε εκεί έχουμε και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο οποίο ξέρουμε από τώρα ποιοι κερδίζουν (δείτε εδώ). Στο συμβούλιο του νησιού, λοιπόν, η Μελίνα θα χειροτερέψει. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου με την υγεία της.

Το παιχνίδι λοιπόν όπως καταλαβαίνεται να είναι καταιγιστικό! Τα πράγματα ειδικά για την Μπλε ομάδα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά, μάλιστα πάνε από το κακό στο χειρότερο από ότι φαίνεται.

Εκτός από την αδιαθεσία στο συμβούλιο του νησιού, θα ψηφιστούν και οι επόμενοι παίκτες της Μπλε ομάδα για να πέσουν στον τάκο μαζί με τον Κρις Σταμούλη. Οι δυο λοιπόν ακόμη παίκτες που κινδυνεύουν με αποχώρηση την ερχόμενη Πέμπτη είναι η Μελίνα Μεταξά λόγω της υγείας της, αλλά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.