Survivor all star: Ήταν σχεδόν ομόφωνη απόφαση - Ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Δίκαιο ή άδικο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Ήταν σχεδόν ομόφωνη απόφαση - Ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Άλλο ένα συμβούλιο του νησιού ολοκληρώθηκε την Κυριακή (12/2) στο Survivor all star με τους μπλε να μπαίνουν ξανά στο σημείο, που βρίσκεται η κάλπη και να ψηφίζουν έναν συμπαίκτη του προς αποχώρηση.

Οι μαχητές αποδυναμώνονται διαρκώς, αφού όχι μόνο δεν τρώνε αλλά φθείρονται ψυχολογικά, αφού χάνουν άτομα από την καλύβα τους. Η ψυχολογία τους βλέπουμε να είναι κλονισμένη και αυτό επιβεβαιώθηκε από το έντονο σκηνικό, που συνέβη νωρίτερα (δείτε εδώ τι έγινε).

O πρώτος υποψήφιος (12/2) προς αποχώρηση της εβδομάδας

Ένας ένας λοιπόν, οι μαχητές ψήφισαν και εν τέλει, όπως σας τα είχαμε πει πολύ σωστά από το Youweekly.gr, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κρις Σταμούλης.

Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει αύριο

Τη Δευτέρα 13/2 θα ξεκινήσει μια νέα ημέρα με τους μαχητές να προσπαθούν να γυρίσουν αυτή τη γκαντεμιά, που έχει πέσει πάνω τους, αφού βλέπουμε, πως κοινώς δε μπορούν να σταυρώσουν νίκη.

Μπορεί να τα δώσουν όλα, όπως κάνουν πάντα, αλλά εδώ έρχεται ξανά τo Υοuweekly.gr να σας επιβεβαιώσει, πως τα πράγματα δε θα είναι εύκολα και ναι, για συνεχή φορά θα χάσουν.

Η νίκη όπως καταλάβατε θα πάει στην κόκκινη ομάδα, η οποία για άλλη μια φορά θα παρακολουθεί τους μαχητές να σκοτώνονται και βγάζουν έναν δικό τους στον τάκο.

Σε ότι αφορά τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση θα τα πούμε και αύριο ξανά, ωστόσο οι πηγές μας αναφέρουν, πως η Μελίνα Μεταξά μετά τον τραυματισμό της είναι αδύναμη και έτσι η ομάδα της θα τη βγάλει εκτός (δείτε εδώ την επικοινωνία του πατέρα της Μεταξά με την παραγωγή).