Επικοινώνησε με την παραγωγή του Survivor All Star ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά - Τι συμβαίνει με την υγεία της

«Είχε διάσειση και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επικοινώνησε με την παραγωγή του Survivor All Star ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Ανησυχία έχει προκαλέσει η υγεία της Μελίνας Μεταξά, καθώς στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star αυτής της εβδομάδας, την είδαμε λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος να πέφτει στο έδαφος.

Αμέσως μετά, η παίκτρια των Μαχητών ανακοινώθηκε ότι δεν θα αγωνιστεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Φυσικά, τα πλάνα αυτά ανησύχησαν ιδιαιτέρως τον πατέρα της, με τον ίδιο να ξεσπά κατά της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης μέσα από τα social media, καταγγέλλοντας πως κανείς δεν τον έχει ενημερώσει για την υγεία της κόρης του.

Σύμφωνα όμως με την εκπομπή Πρωινό μας, η υγεία της Μελίνας Μεταξά είναι πολύ καλύτερα και θα επιστρέψει στους στίβους μάχης. Μπορεί να γράφτηκε πως κινδυνεύει η συμμετοχή της στο παιχνίδι, ωστόσο είναι αναληθή.

Δείτε επίσης: Γνωστός kick boxer με πολλές διακρίσεις - Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Μεταξά

Η νέα ανάρτηση του πατέρα της Μελίνας Μεταξά

Ο πατέρας, μάλιστα, λίγες ώρες μετά, επανήλθε με νέα ανάρτηση μέσω της οποίας ευχαρίστησε την παραγωγή του Survivor All Star, καθώς τελικά επικοινώνησε μαζί του και τον ενημέρωσε πως όλα είναι καλά με την υγεία της κόρης του.

«Αγαπητοί μου φίλοι, μόλις με καθησύχασαν από την παραγωγή ότι η Μελίνα είχε διάσειση και έτυχε της ανάλογης φαρμακευτικής αγωγής και πάει καλά. Μου τόνισαν ότι δεν κινδυνεύει και θα προσπαθήσουν να ενημερώνουν έγκαιρα. Κλείνοντας θα ήθελα να σας μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες, τόσο τις δικές μου, όσο και της οικογένειάς μου για την έγνοια που δείξατε προς εμάς και το παιδί μας, με αφορμή τον τελευταίο της τραυματισμό. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και οικογενειακή ευτυχία» έγραψε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά.

Η νέα ανάρτηση του πατέρα της Μελίνας Μεταξά