Ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά ξεσκίζει την παραγωγή του Survivor All Star: «Είναι ντροπή εις βάρος της οικογένειάς μας να...»

«Είναι απάνθρωπο!»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά ξεσκίζει την παραγωγή του Survivor All Star: «Είναι ντροπή εις βάρος της οικογένειάς μας να...»

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε το χθεσινό 9/2 επεισόδιο του Survivor All Star και συγκεκριμένα η στιγμή που η Μελίνα Μεταξά καταρρέει λίγο πριν τον στίβο μάχης (δείτε εδώ το σοκαριστικό βίντεο)! Όπως έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές οι παίκτες έξω έχουν συγγενείς και φίλους που ανησυχούν για εκείνους!

Όπως φαίνεται, λοιπόν, οι γονείς της Μελίνας δεν είχαν ενημερωθεί από την παραγωγή για το συμβάν που παρακολούθησαν στις οθόνες τους και ο πατέρας της παίκτριας της μπλε ομάδας ξέσπασε γι' αυτό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter!

Η ανάρτηση του πατέρα της Μελίνας Μεταξά

«Είναι απάνθρωπο εις βάρος της οικογένειάς μας να προβάλλονται σκηνές με τη Μελίνα τραυματισμένη και οι αρμόδιοι της παραγωγής να μην μας έχουν ενημερώσει εκ των προτέρων. Είναι ντροπή για όσους διαχειρίζονται τα θέματα αυτά. Ελπίζουμε, έστω αργά να λάβουν το μήνυμά μας και να κάνουν το αυτονόητο. Να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας ενημερώσουν για το συμβάν» έγραψε ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά, ενώ το σχόλιό του δημοσίευσε χρήστης του Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως λίγο αργότερα τραυματίστηκε και ο Στέλιος Χανταμπάκης...

Τι συνέβη και με τον Στέλιο

Ο παίκτης των Διάσημων κατά τη διάρκεια του αγώνα, οριζοντιώθηκε στο έδαφος και χτύπησε το πόδι του.

Οι συμπαίκτες του τον βοήθησαν να φύγει από το σημείο, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης πείσμωσε ακόμα περισσότερο και ξαναμπήκε στον αγώνα. Μάλιστα, αν και τραυματισμένος κατάφερε να κερδίσει τον παίκτης της αντίπαλης ομάδας.