Survivor all star: «Είναι τρελό, ντρέπομαι!» - Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Ηλία Μπόγδανο στο συμβούλιο

''Τα πήρε στο κρανίο''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Είναι τρελό, ντρέπομαι!» - Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Ηλία Μπόγδανο στο συμβούλιο

Για πολλοστή φορά η ομάδα των μαχητών την Κυριακή (12/2) στο Survivor all star έχασε την ασυλία και το έπαθλο του φαγητού με την ψυχολογία τους να πέφτει συνεχώς όλο και περισσότερο (δείτε εδώ το τραγικό σκορ, που έφεραν).

Δείτε επίσης εδώ: Survivor All Star spoiler 13/2: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Έτσι λοιπόν, οι δύο ομάδες πήγαν στο συμβούλιο του νησιού με την ομάδα των κόκκινων να στριμώχνει του αντιπάλους, λέγοντας τους, πως αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς δε θα φάνε ποτέ.

Τότε το λόγο πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος, που σε γενικές γραμμές έχει δείξει έναν ήπιο χαρακτήρα, αυτή τη φορά ωστόσο τον είδαμε να χάνει την ψυχραιμία του και να εκρήγνυται (δείτε εδώ την ομάδα, που κερδίζει σήμερα 13/2).

Η ένταση του Ηλία Μπόγδανου με την κόκκινη ομάδα στο Survivor all star

«Είναι απαράδεκτο αυτό, που γίνεται, έχουν φάει όλα τα έπαθλα, πεινάμε και έχουμε λυσσάξει. Ντρέπομαι...είναι τρελό και πεινάμε και συνεχίζουν και μας πατάνε κάτω», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

υτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίζει την 1η ασυλία και θα πάει χορτάτη και ήρεμη στο συμβούλιο του νησιού ήταν όντως οι... Κόκκινοι, οι οποίοι σημείωσαν για ακόμα μια φορά ένα συντριπτικό σκορ (10-3).

Οι Διάσημοι έχουν φάει πολύ τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα φυσικά να πηγαίνουν πολύ πιο δυνατοί στον αγώνα, σε αντίθεση με τους Μαχητές που είναι όλοι στα πρόθυρα λιποθυμίας και όπως φαίνεται θα πεινάσουν ξανά..

Οι Μπλε λοιπόν για ακόμη μια φορά στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους, ωστόσο υπάρχουν ακόμα μερικά άτομα που δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην ομάδα για αυτό και για τους περισσότερους τα πράγματα είναι πιο εύκολα.

Έτσι λοιπόν, όπως μας ενημέρωσαν από τον Άγιο Δομίνικο, το πρώτο όνομα που βγαίνει από την κάλπη είναι αυτό του.... Κρις Σταμούλη!