Survivor all star (13/2): Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει αύριο

Κατά πάσα πιθανότητα θα βγει στον τάκο ο/η...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star (13/2): Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει αύριο

Με νέες και πολύ αποκαλυπτικές πληροφορίες επανερχόμαστε σχετικά με το Survivor all star, το οποίο την Κυριακή (12/2) ξεκινάει ουσιαστικά την εβδομάδα με τα πρώτα έπαθλα αλλά και τις πρώτες υποψηφιότητες προς αποχώρηση.

Για άλλη μια φορά μπλε και κόκκινοι θα ριχτούν στο στίβο μάχης με σκοπό να πάρουν πάνω από όλα την ασυλία, καθώς κανείς δε θέλει να χάσει συμπαίκτες του (δείτε εδώ ποιοι κερδίζουν σήμερα).

Και αφού λοιπόν, η ομάδα των διάσημων θα πάει για ακόμη μια φορά χορτάτη στο συμβούλιο του νησιού με την ψυχολογία τους να είναι ανεβασμένη, αναμένεται να δούμε, τον παίκτη που θα βγάλουν οι μπλε στον τάκο, τον οποίο και φυσικά μπορούμε να σας αποκαλύψουμε (δείτε τον εδώ).

Η ομάδα που θα κερδίσει αύριο (13/2) στο Survivor all star

Τη Δευτέρα 13/2 ωστόσο θα ξεκινήσει μια νέα ημέρα με τους μαχητές να προσπαθούν να γυρίσουν αυτή τη γκαντεμιά, που έχει πέσει πάνω τους, αφού βλέπουμε, πως κοινώς δε μπορούν να σταυρώσουν νίκη.

Μπορεί να τα δώσουν όλα, όπως κάνουν πάντα, αλλά εδώ έρχεται ξανά τo Υοuweekly.gr να σας επιβεβαιώσει, πως τα πράγματα δε θα είναι εύκολα και ναι, για συνεχή φορά θα χάσουν.

Η νίκη όπως καταλάβατε θα πάει στην κόκκινη ομάδα, η οποία για άλλη μια φορά θα παρακολουθεί τους μαχητές να σκοτώνονται και βγάζουν έναν δικό τους στον τάκο.

Σε ότι αφορά τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση θα τα πούμε και αύριο ξανά, ωστόσο οι πηγές μας αναφέρουν, πως η Μελίνα Μεταξά μετά τον τραυματισμό της είναι αδύναμη και έτσι η ομάδα της θα τη βγάλει εκτός (δείτε εδώ την επικοινωνία του πατέρα της Μεταξά με την παραγωγή).