Survivor All Star spoiler 12/2: Κι όμως - Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Μπλε ή Κόκκινοι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star spoiler 12/2: Κι όμως - Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αγωνίζονται απόψε 12/2 το βράδυ Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor All Star κάτι που θέλουν φυσικά πάρα πολύ και οι 2 ομάδες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή της στο παιχνίδι.

Ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος (δείτε εδώ με πόσα λεφτά γυρνάει στην Ελλάδα), ένας παίκτης που ας μη κρυβόμαστε, απαρατήρητος ήταν, όποτε απαρατήρητη έμεινε και η αποχώρησή του. Χαμό έχει προκαλέσει όμως τις τελευταίες μέρες η υγεία της Μελίνας Μεταξά.

Συγκεκριμένα, στις 9/2 λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα επάθλου, η παίκτρια των Μπλε έπεσε κάτω και όλοι έτρεξαν γύρω της. Άμεσα τις έδωσε τις πρώτες βοήθειες και η γιατρός της παραγωγής. Όπως ειπώθηκε μάλιστα, η Μελίνα έχει κοίλη στον αυχένα. Όπως ήταν επόμενο, φορείο την οδήγησε εκτός αγωνιστικού χώρου για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και δεν έπαιξε στον αγώνα (δείτε εδώ το ξέσπασμα του πατέρα της).

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό μας, η υγεία της Μελίνας Μεταξά είναι πολύ καλύτερα και θα επιστρέψει στους στίβους μάχης. Μπορεί να γράφτηκε πως κινδυνεύει η συμμετοχή της στο παιχνίδι, ωστόσο είναι αναληθή (δείτε εδώ την νέα ανάρτηση του πατέρα της μετά την επικοινωνία του με την παραγωγή).

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Με τα εισιτήρια για Άγιο Δομίνικο στα χέρια του - Ο παίκτης που πετάει από ώρα σε ώρα

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το βράδυ της Παρασκευής, Ασημίνα και Δαλάκα επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη, αρκετές μέρες μετά την αποβολή τους από το Survivor All Star και μάλιστα η πρώτη αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις).

Μάλιστα, νωρίτερα κυκλοφόρησε και το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο κι όπως φαίνεται θα γίνει ξανά χαμός, μιας και ο Μαρτίκας βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο της ομάδας του εξαιτίας των όσων είπε για τον Παπαδόπουλο, με τον Νίκο Μπάρτζη από την άλλη να δηλώνει πως ο συμπαίκτης του είχε δίκιο, ενώ η Σταυρούλα ανέφερε πως εξεπλάγην που είπε κάτι τέτοιο ο Σπύρος.

Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίζει την 1η ασυλία και θα πάει χορτάτη και ήρεμη στο συμβούλιο του νησιού είναι οι... Κόκκινοι, οι οποίοι θα σημειώσουν ακόμα μια φορά ένα συντριπτικό σκορ!

Οι Διάσημοι έχουν φάει πολύ τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα φυσικά να πηγαίνουν πολύ πιο δυνατοί στον αγώνα, σε αντίθεση με τους Μαχητές που είναι όλοι στα πρόθυρα λιποθυμίας και όπως φαίνεται θα πεινάσουν ξανά..

Δείτε επίσης εδώ: Ποιοι κερδίζουν αύριο (13/2)