Το πλάνο που προκαλεί οργή: Σάλος στο twitter με το Survivor All Star - Απαιτούν από την παραγωγή να διώξει παίκτη!

«Θέλω να φύγει χθες»

Φέτος είναι δεδομένο πια ότι το Survivor All Star και κατά κύριο λόγο οι συμμετέχοντες αυτού, σε κάποια πράγματα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια! Πριν από λίγες ημέρες, δε, από την πρωινή εκπομπή του ίδιου του σταθμού, Πρωινό μας, έγινε γνωστό ένα εξοργιστικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια και την Μελίνα Μεταξά (δείτε εδώ τι ακραίο της είπε).

Το περιστατικό, αυτό, ωστόσο, η παραγωγή θέλησε να το κόψει στο μοντάζ με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης 21/3 να δουν απλά μια Μελίνα να σπαράζει στο κλάμα και να ρίχνει τα βέλη της ξανά στον Τάκη.

Expand player

Η συγκεκριμένα εξέλιξη προκάλεσε οργή στα social media, καθώς οι fans του ριάλιτι κατηγορούν την παραγωγή ότι… καλύπτει τον Καραγκούνια και ότι ακόμα και αν το δείξουν την Πέμπτη, έγινε με στόχο να μην χάσει ψήφους!

Μάλιστα στο Twitter επικράτησε πανικός από σχόλια που ζητούν από την παραγωγή να τον διώξει!

Πρώτο trend στο Twitter για ακόμα μια φορά το Survivor All Star

Στο σημερινό 22/3 επεισόδιο, δε, θα πρωταγωνιστήσει ξανά όπως φαίνεται στο trailer. Αυτή την φορά θα τα βάλει με την Εύη και θα έρθει πολύ κοντά στο να πιαστεί με τον Γκότση στα χέρια μέσα στην καλύβα, μπροστά στα μάτια όλων!

Το αποψινό trailer

Υπενθυμίζουμε πως και η Εύη στο χθεσινό επεισόδιο έκανε ένα ξέσπασμα on camera για τον Τάκη, παρακαλώντας τον κόσμο να μην τον κρατήσει άλλο στο παιχνίδι...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star spoiler 22/3: Θα ουρλιάξουν από χαρά! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor All Star highlights 21/3: Kαταγγελία κατά του Σάκη Κατσούλη! Ανακοινώθηκε επίσημα ο "χωρισμός"