Survivor All Star highlights 21/3: Kαταγγελία κατά του Σάκη Κατσούλη! Ανακοινώθηκε επίσημα ο "χωρισμός"

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 21/3: Kαταγγελία κατά του Σάκη Κατσούλη! Ανακοινώθηκε επίσημα ο

Μεγάλες εντάσεις και κλάματα είχαμε στο χθεσινό 21/3 επεισόδιο του Survivor All Star. Ένας "χωρισμός" που έσκασε, δηλαδή αυτός του Καραγκούνια με τον Βασάλο, σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ στα επόμενα επεισόδια. Από την άλλη, ο Κατσούλης μπήκε στο στόχαστρο.

Αναλυτικά τα 21/3 highlights του Survivor All Star

«Δεν αντέχω άλλο, μαζέψτε τον φίλο σας» - Ξέσπασε σε κλάματα η Εύη Σαλταφερίδου! Αδιανόητη ένταση στην καλύβα των Μπλε

Μετά το συμβούλιο της Δευτέρας 20/3 στον Άγιο Δομίνικο ακολούθησε μία πολύ έντονη στιγμή στην καλύβα των Μαχητών, με πρωταγωνίστρια την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία ήταν ήδη αρκετά τσαντισμένη με τον Τάκη Καραγκούνια, αλλά μετά την μάζωξη όλων όπου εκείνος μονοπώλησε το ενδιαφέρον (δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε για τον Γκότση), η ίδια δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τις φωνές και άρχισε να κλαίει.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star - έκτακτο: Εκτός παιχνιδιού Καραγκούνιας και Γκότσης! Τους απομακρύνει η παραγωγή!

Πιο συγκεκριμένα, έλεγε σε όλους πως δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και ειδικότερα τις εντάσεις που ο μισθοφόρος φέρνει στην ομάδα και στο τέλος αποχώρησε από "σπίτι" τους, με τους υπόλοιπους να μένουν να συζητούν με τον Τάκη για να του εξηγήσουν γιατί εκείνη έφτασε σε αυτό το σημείο.

«Μπορείς να με αφήσεις σε παρακαλώ; Πηγαίνετε με τον έφηβο τον πενηντάρη που έχετε για φίλο σας. Δεν αντέχω άλλο να χειριστώ. Δεν αντέχω με τέτοιες εντάσεις. Δεν καταλαβαίνεις. Γιατί αν καταλάβαινες, δεν θα τον έκανες παρέα. Θα του πήγαινες κόντρα. Βαρέθηκα!», φώναζε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η ίδια αισθάνεται πως δεν μπορεί να μιλήσει ποτέ όταν είναι δίπλα του, αλλά εκείνος δεν φαίνεται να καταλαβαίνει και θεωρεί πως η συμπαίκτριά του δεν έκλαψε εξαιτίας του. Όλοι τότε προσπάθησαν να του εξηγήσουν ξανά, αλλά κατέληξαν να φωνάζουν αφού δεν έβγαινε άκρη.

«Αν τολμήσει κάποιος να σου πει κάτι αντίθετο από αυτό που πιστεύεις του ό,τι έχει και δεν έχει», συνέχισε και ο Τάκης της απάντησε:΅«Πώς … ό,τι έχει και δεν έχει; Επειδή δεν δέχομαι αυτά που μου λες;».

Δείτε επίσης: Spoiler 22/3 - Θα ουρλιάξουν από χαρά! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

«Ο Σάκης χειρίζεται την Ελευθερία για να...» - Αποκάλυψη "βόμβα" από την Σκαφίδα για Κατσούλη, Ελευθερίου & Ρουμελιώτη

Την ώρα που οι Μπλε "σφάζονταν", στην καλύβα των Κόκκινων συνέβησαν μεγάλες αποκαλύψεις. Η Νικολέτα Μαυρίδη είναι η παίκτρια των Διασήμων που βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα και η απόφαση των συμπαικτών της δεν την ικανοποίησε πολύ, διότι δεν θεωρεί πως είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά.

Γι' αυτό, λοιπόν, βγήκε στην κάμερα του Survivor All Star και του ΣΚΑΙ και εξήγησε πως δεν έχουν νόημα τα λόγια που ακούγονται από το στόμα κάποιων συμπαικτών της, όπως αυτά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, ο οποίος από τη μία ανέφερε πως η Ελευθερία Ελευθερίου έχει ανέβει αγωνιστικά, αλλά από την άλλη είπε ότι είναι απλά κάτι που συνέβη αυτή τη βδομάδα και δεν θα κρατήσει πολύ.

«Μάριε, φάσκεις και αντιφάσκεις», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα, ωστόσο, έκανε άλλη μία καταγγελία, σχετικά με τον Σάκη Κατσούλη, λέγοντας πως τον συμφέρει να μένει η Ελευθερία η οποία δεν είναι τόσο καλή αγωνιστικά κατά την γνώμη τους, διότι έτσι καταφέρνει να καλύπτει την σύντροφό του στην ομάδα των αντιπάλων, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Μετά από τρεις μήνες λοιπόν, επειδή έχω κι εγώ τα δικά μου, δεν θα κάτσω να...» - Ήρθε το τέλος για Βασάλο & Τάκη

Οι εντάσεις είναι πολλές και φαίνεται πως από τα προβλήματα της κόκκινης ομάδας, πήγαμε ξαφνικά σε αυτά των μπλε, αφού σχεδόν όλη η ομάδα βρέθηκε να κλαίει εξαιτίας του Τάκη Καραγκούνια.

Η Εύη άρχισε να φωνάζει πως δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και κατά την συζήτησή της με τον Ηλία Γκότση τον έκανε να "λυγίσει και εκείνος, όμως τα κλάματα έβαλε και ο μισθοφόρος, ο οποίος θεωρεί πως όλοι του επιτίθονται, αλλά τόνισε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη πως και εκείνος έχει ευαισθησίες και πολλές φορές κάθεται και κλαίει μόνος του χωρίς να τον βλέπει κανένας λόγω των όσων συμβαίνουν με τους συμπαίκτες του.

«Εγώ ρίχνω κόκκινη κάρτα στον Τάκη και δεν πρόκειται ποτέ να γεφυρωθούν οι σχέσεις μας. Ένας άνθρωπος που φέρθηκε έτσι για εμένα είναι τέλος. Από εκεί και πέρα για τον Βασάλο, οι παρέες που κάνει δείχνουν και τον χαρακτήρα του. Στην Μαριαλένα δεν μπορώ να πω το ίδιο γιατί εναντιώθηκε με τον Τάκη κι είπε ότι είναι λάθος αυτό που κάνει. Για την Μαριαλένα είμαι αισιόδοξος κι έχει αποστασιοποιηθεί από τον Τάκη», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκότσης.

Και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να συγχωρήσω καμία του κίνηση και να ρίξω νερό στο κρασί μου. Ούτε αυτό που κάνει ο Βασάλος. Δεν μιλάμε μια, δυο, τρεις. Για εμένα μπράβο στην Μαριαλένα που αποστασιοποιήθηκε και ξεκαθάρισε την θέση της… Κάνουν χιούμορ με μία κατάσταση, η οποία δεν είναι μόνο τοξική κι άρρωστη, αλλά δεν αρμόζει να το βλέπει κανένας άνθρωπος… Όταν φεύγει η κάμερα να λες τον ηρεμώ. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν απομόνωση με την συμπεριφορά τους. Δεν μπορείς να λες ότι είναι αστείο κι α έτσι είναι ο Τάκης».

Με δάκρυα στα μάτια, λοιπόν, ξανά η Εύη μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΙ, έκανε έκκληση στον κόσμο να μην ψηφίσουν τον Καραγκούνια, ώστε να αποχωρήσει και να ηρεμήσουν οι Μαχητές.

Η Μαριαλένα, βέβαια, που είναι πιο κοντά του, τον είδε να κλαίει και της "ανοίγεται", όμως έχει πάρει την απόφαση να κρατήσει αποστάσεις, όπως και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασάλος έδειχνε να περνάει πολύ καλά μαζί του, αλλά θεωρεί πως δεν μπορεί άλλο να τον συγκρατεί και να τον ανέχεται (γεγονός που είχε γίνει γνωστός πως θα χωρίσουν δηλαδή οι δρόμοι τους), γι' αυτό και εξήγησε:

«Το ποτήρι με το νερό έχει ξεχειλίσει. Καμία ανοχή στα νεύρα, καμία ανοχή στην ένταση που προκαλεί ο Τάκης στην ομάδα. Από' δω και πέρα, κι εγώ έχω σκεφτεί να απομακρυνθώ από τον Τάκη, δεν αντέχω άλλο. Δεν παίρνει από λόγια. Δεν καταλαβαίνει και δεν είναι κι έμενα ρόλος που πλέον να τον υπερασπίζομαι, να τον κατευνάζω. Εγώ προσπαθούσα όλο αυτόν τον καιρό να τον έχω σε μία ηρεμία για το καλό όλων μας. Έχουμε περάσει και ωραίες στιγμές με τον Τάκη, δεν είναι μόνο η ένταση, η τοξικότητα και η τσακωμοί, κακά τα ψέματα, και τα άλλα παιδιά έχουν περάσει ωραία, υπάρχουν και στιγμές χαράς, αλλά όταν κινδυνεύει να βγει υποψήφιος ή όταν έχει μία διαμάχη με τον οποιονδήποτε, εκεί δεν παλεύεται με τίποτα. Οπότε, μετά από τρεις μήνες λοιπόν, επειδή έχω κι εγώ τα δικά μου, δεν θα κάτσω πλέον να κάνω την νταντά του Τάκη».

Έξαλλοι πανηγυρισμοί! Αυτή η ομάδα κέρδισε

Οι Μπλε, απέκτησαν μεγάλη διαφορά στους πόντους, ενάντια στους Κόκκινους, όμως οι δεύτεροι άρχισαν να τους πλησιάζουν πολύ απειλητικά σε κάποια φάση του παιχνιδιού.

Όταν οι τελευταίοι έφτασαν τους 6 και οι Μαχητές τους 9 πόντους, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης κλήθηκε να φέρει τη νίκη στην ομάδα του και να τους αποδείξει πως τον ψηφίζουν άδικα κάθε φορά προς αποχώρηση και αυτό έκανε. Άφησε πίσω τον Κόρο να ρίχνει και να μη βρίσκει στόχο και έτσι οι Μπλε θα κοιμηθούν ήσυχα απόψε, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά το youweekly.gr!

Σημαντικό ρόλο σε αυτό, βέβαια, μπορεί να έπαιξε και το γεγονός πως από τους Διάσημους απουσίαζαν η Σταυρούλα και η Ελευθερία για λόγος υγείας.

Ναυάγησε" το σχέδιο της Σκαφίδα - Όχι ένας ούτε δύο, αλλά τρεις οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πριν, φτάσουν μπροστά στον Γιώργο Λιανό, η Αφροδίτη Σκαφίδα αποκάλυψε πως είχε ένα σχέδιο για να προστατέψει τον Σπύρο Μαρτίκα και να μη τον δει στην κάλπη. Πέτυχε; Τρία είναι τα ονόματα που ακούστηκαν από το στόμα του παρουσιαστή, λοιπόν, και αυτά είναι το Μαρτίκα, της Ελευθερίας και του Κόρο.

Η Ελευθερία συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, επομένως είναι η τρίτη υποψήφια της εβδομάδας, όμως για κακή τους τύχη, οι δύο άντρες είχαν ακριβώς τον ίδιο αριθμό ψήφων, με αποτέλεσμα να βρεθούν και εκείνοι στον τάκο, παρέα με την Νικολέτα Μαυρίδη και τον Τάκη Καραγκούνια (δείτε εδώ το σεξιστικό του σχόλιο στην Μελίνα Μεταξά), επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr ξανά. Το σχέδιο της Σκαφίδα "ναυάγησε".

Το αποτέλεσμα έφερε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, διότι η πρώτη επέμενε πως θα έπρεπε να έχει βγει εκείνος, αλλά ο ίδιος ενώ ανέφερε πως δεν τον πειράζει μιλούσε για το γεγονός πως και εκείνη θα έπρεπε να ψηφιστεί από την δική της ομάδα.