Survivor All Star trailer 31/5: Πέφτουν κάτω από το κλάμα - Μπλε και Κόκκινοι συναντούν γονείς και συντρόφους

Βαρύ το σημερινό επεισόδιο!

Βαρύ αναμένεται το σημερινό 31/5 επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς οι παίκτες πρόκειται να αγωνιστούν για το πιο μεγάλο έπαθλο του φετινού κύκλου. Γονείς και σύντροφοι έχουν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να τους δουν έστω και αυτά τα δυο λεπτά πριν το έπαθλο, αν δεν καταφέρουν να φέρουν νίκη.

Αφού, όποια ομάδα κερδίσει απόψε, θα έχει τη δυνατότητα να κάτσει με γονείς και συντρόφους σε ένα τραπέζι, να φάνε και να τα πουν για τρεις ώρες.

Expand player

Όπως παρακολουθήσαμε στο trailer που κυκλοφόρησε, οι παίκτες γνωρίζουν πως το έπαθλο είναι να δουν από κοντά αγαπημένα τους πρόσωπα, ωστόσο, ότι θα τα έβλεπαν τόσο σύντομα και τόσο ξαφνικά δεν το περίμεναν. Κάποιοι μάλιστα, από την συγκίνηση θα πέσουν κάτω.

Με το που ξεκινήσουν να εμφανίζονται η συγκίνηση θα είναι μεγάλη και τα δάκρυα πολλά. Η μητέρα του Γιώργου Ασημακόπουλου θα τον ρίξει κάτω από την αγκαλιά της, ενώ η Μελίνα θα σπαράξει στην αγκαλιά του μπαμπά της. Ο Τάκης θα καταρρεύσει με το που δει την κόρη του.

Από την άλλη, η Στέλλα Ανδρεάδου θα δει τον αδερφό της, τον Ηλία Μπόγδανο η σύντροφός του, τον Νίκο Μπάρτζη ο αδερφός του, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η μητέρα της, τον Μάριο Πρίαμο η μητέρα του, τον Σάκη Κατσούλη ο πατέρας του, και τον Κωνσταντίνο Βασάλο η μητέρα του.

Εμείς λοιπόν στο Youweekly.gr ήδη γνωρίζουμε ποια ομάδα θα κερδίσει και θα κάτσει με συντρόφους και γονείς - δείτε εδώ.

Δείτε το σημερινό 31/5 trailer του Survivor All Star

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος πρόδωσε όλη την αλήθεια - Η φωτογραφία που "καίει" την παραγωγή

Survivor All Star: Νέο σκάνδαλο με Μπόγδανο και Πρίαμο - Το πλάνο που τους "καίει" για την κατοχή κινητού