Survivor All Star spoiler 31/5: Θα κλάψουν πολλοί! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 31/5: Θα κλάψουν πολλοί! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Μπορεί απόψε 30/5 στο Survivor All Star να παρακολουθήσουμε Μπλε και Κόκκινους να μάχονται για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας με σκοπό να βγάλουν δυο παίκτες ακόμη στον τάκο στο πλευρό του Κωνσταντίνου Βασάλου (δείτε το spoiler), ωστόσο αύριο 31/5 έχουμε αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας.

Βρισκόμαστε ένα μήνα περίπου πριν τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και ο ανταγωνισμός έχει ανέβει ακόμη περισσότερο ανάμεσα στους παίκτες, ακόμη και ανάμεσα στους συμπαίκτες. Όλοι θέλουν να έχουν μια θέση στον τελικό στο Γαλάτσι...

Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, πολλά μπορούν να γίνουν, ακόμη και... αποβολές. Ένα βίντεο αποδεικνύει πως δυο παίκτες "φωτιά" κάνουν χρήση κινητού.

Αυτή η ομάδα κερδίζει στο Survivor All Star το έπαθλο επικοινωνίας

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από δυο συνεχόμενες νίκες των Μπλε, οι Κόκκινοι θα καταφέρουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη για αυτή την εβδομάδα και θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με συγγενείς.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως άγνωστο είναι αν θα τους δουν μέσω κάμερας ή από κοντά, καθώς σήμερα 30/5 στο Πρωινό μας έγινε γνωστό πως συγγενείς τους βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και έγινε γύρισμα που τους συναντούν και έμενε μόνο να γίνει το αγώνισμα για το ποια ομάδα θα κερδίσει και θα έχει τη δυνατότητα να φάνε όλοι μαζί - δείτε εδώ ποιος ταξίδεψε για ποιον.