Η δική μας οικογένεια (19/1): Τέλος τα ψέματα! Η Αγγελική κάνει ερωτική εξομολόγηση στο Δημήτρη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Στο νέο επεισόδιο, που θα παρακολουθήσει το κοινό την Πέμπτη 19/1 στη σειρά η Δική μας οικογένεια αναμένεται να δει μια μεγάλη αποκάλυψη από τη μεριά της Αγγελίκης στο Δημήτρη, αφού του αποκάλυψε τα πάντα για εκείνη...(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (19/1) εξελίξεις στη Δική μας οικογένεια

Ο Δημήτρης κι η Αγγελική προσπαθούν να μιλήσουν και να αποφασίσουν αν μπορούν να βάλουν στην άκρη το ερωτικό, για να μπορέσει η Αγγελική να επιστρέψει ως οικιακή βοηθός στην οικογένεια των Μακρήδων. Η Νεφέλη αγχώνεται αν ο αγώνας μότοκρος που έρχεται θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση της με τον Ορέστη μιας και πάντα με αφορμή πράγματα που γίνονται στους αγώνες, οι δυο τους τσακώνονται και χωρίζουν.

Ο Αντρέας αντιμετωπίζει την Καίτη σε σχέση με την εγκυμοσύνη της, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να γίνει "παππούς" και προσπαθεί να βρει ποια πρέπει να είναι η στάση του αν η Καίτη είναι όντως έγκυος με το παιδί του Αντρέα.

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 20/1

Η οικογενειακή φωτογραφία που περιέχει την Αγγελική αλλά όχι την Ειρήνη, γίνεται τεράστιο θέμα στη «Δική μας Οικογένεια», και ήρθε η ώρα των μεγάλων συγκρούσεων καθώς Ειρήνη-Μάρθα απαιτούν να φύγει η φωτογραφία, ενώ τα παιδιά της οικογένειας δεν το δέχονται, με τον Δημήτρη να βρίσκεται ανάμεσα στα αντίπαλα στρατόπεδα, προσπαθώντας να βγάλει την οικογένεια αλώβητη απ’ τα πυρά.

Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και Μιχάλη, που φοβούνται ότι ίσως Παύλος και Μυρτώ καταλάβουν ότι πέρασαν μια νύχτα μαζί. Και δυο Αραβες κάνουν μια απρόσμενη επίσκεψη στη Μάρθα..

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η δική μας οικογένεια (16/1): Η σχέση Δημήτρη-Ειρήνης φαινόταν να πηγαίνει προς διάλυση

Η δική μας οικογένεια (17/1): Η Αγγελική βλέπει τον Δημήτρη και την Ειρήνη να φιλιούνται και φεύγει από το σπίτι