Η δική μας οικογένεια (16/1): Η σχέση Δημήτρη-Ειρήνης φαινόταν να πηγαίνει προς διάλυση

Όλα όσα θαδούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειρά του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (16/1): Η σχέση Δημήτρη-Ειρήνης φαινόταν να πηγαίνει προς διάλυση

Νέα εβδομάδα, νέα επεισόδια για την οικογενειακή καθημερινή σειρά του Open, «Η δική μας οικογένεια» (δείτε πως πηγαίνει από τηλεθέαση) με τις εξελίξεις να είναι πρό των πυλών, με την Αγγελική να θέλει να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Δημήτρης έχει αρχίσει να αποφεύγει εpωτικά την Ειρήνη και αυτό είναι πια φανερό. Όμως η Μάρθα έχει άλλα σχέδια και επιστρατεύει τον Αντώνη, έναν ηθοποιό που έχει ανάγκη από χρήματα για να υποκριθεί τον θαυμαστή της Ειρήνης. Αυτό το κόλπο είχε δουλέψει και παλιότερα, έτσι μάλιστα κινητοποιήθηκε ο Δημήτρης και ξεκίνησε τη σχέση του με την Ειρήνη.

Αναλυτικά οι σημερινές 16/01 εξελίξεις στην σειρά «Η δική μας Οικογένεια»

Επεισόδιο 71

Η Αγγελική παραδέχεται για πρώτη φορά τον έρωτα της για τον Δημήτρη στη Σταυρούλα, και της αποκαλύπτει ότι φιλήθηκαν. Την ίδια ώρα η Mάρθα βάζει το χεράκι της στο να ξυπνήσει τα ερωτικά αίματα στη σχέση Δημήτρη-Ειρήνης, στέλνοντας τον Αντώνη στη Dav Mak για να ζηλέψει ο Δημήτρης.

Κι ενώ η σχέση Δημήτρη-Ειρήνης φαινόταν να πηγαίνει προς διάλυση μετά το φιλί του με τη «Σταυρούλα», η κτητικότητα ξαναξυπνάει μέσα του και είναι έτοιμος να διεκδικήσει την Ειρήνη, όταν δέχεται ένα μήνυμα από τους απαγωγείς που αφορά τον Παύλο. Η Νεφέλη εξομολογείται στη Φωτεινή ότι ο Διονύσης τους έπιασε γυμνούς με τον Ορέστη, την ίδια ώρα που ο Διονύσης ενημερώνει τον Ορέστη ότι σκοπεύει να φύγει από τη DavMak και του ζητάει να κάνει ένα ραντεβού με τον Λάγιο.

Όταν όμως ο Δημήτρης δεχτεί ένα τηλεφώνημα από τη Φανή ότι η Ειρήνη έχει μεθύσει και παραφέρεται μαζί με τον Αντώνη και η Αγγελική δεχτεί τηλεφώνημα από τη Νεφέλη ότι χρειάζεται επειγόντως τη βοήθεια της, η βραδιά θα πάρει απρόσμενη τροπή ενώ ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος θα πάρει στα χέρια του τα 77.000 ευρώ που κέρδισε ο Παύλος..

Τι θα δούμε την Τρίτη 17/1

Επεισόδιο 72

Η Αγγελική βοηθάει τη Νεφέλη να ξεμεθύσουν τον Αντρέα την ίδια ώρα που ο Δημήτρης διεκδικεί την Ειρήνη απ’ τον Αντώνη, με τη χορευτική συμπαράσταση του Παύλου. Ο Ορέστης ανακοινώνει στον Διονύση ότι αποφάσισε να δεχτεί τη μεταγραφή ως πρώτος οδηγός στην αντίπαλη ομάδα του Λάγιου, όμως ο Διονύσης καταλαβαίνει ότι κάτι κρύβεται πίσω απο τη μεταστροφή του γιου του και τον πιέζει να του αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο πίσω από την απόφαση αυτή.

Η Αγγελική βλέπει τον Δημήτρη και την Ειρήνη να φιλιούνται και φεύγει από το σπίτι πληγωμένη και προδομένη. Η Νεφέλη πιέζει τον Αντρέα να σταματήσει να αποφεύγει το πρόβλημα και να μιλήσει με την Καίτη για την εγκυμοσύνη της, ενώ η Μάρθα κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει να επισκεφθεί τον Γρηγόρη στο νοσοκομείο.