Η δική μας οικογένεια (17/1): Η Αγγελική βλέπει τον Δημήτρη και την Ειρήνη να φιλιούνται και φεύγει από το σπίτι

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια (17/1): Η Αγγελική βλέπει τον Δημήτρη και την Ειρήνη να φιλιούνται και φεύγει από το σπίτι

Νέα εβδομάδα, νέα επεισόδια για την οικογενειακή καθημερινή σειρά του Open, «Η δική μας οικογένεια» με τις εξελίξεις να είναι πρό των πυλών, με την Αγγελική να θέλει να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), η Νεφέλη εξομολογείται στη Φωτεινή ότι ο Διονύσης τους έπιασε γuμνούς με τον Ορέστη, την ίδια ώρα που ο Διονύσης ενημερώνει τον Ορέστη ότι σκοπεύει να φύγει από τη DavMak και του ζητάει να κάνει ένα ραντεβού με τον Λάγιο.

Οταν όμως ο Δημήτρης δεχτεί ένα τηλεφώνημα απο Φανή ότι η Ειρήνη έχει μεθυσει και παραφέρεται μαζί με τον Αντώνη και η Αγγελική δεχτεί τηλεφώνημα απο τη Νεφέλη ότι χρειάζεται επειγόντως τη βοήθεια της, η βραδιά θα πάρει απρόβλεπτη τροπή.

Αναλυτικά οι σημερινές 17/1 εξελίξεις στην σειρά «Η δική μας οικογένεια»

Επεισόδιο 72

Η Αγγελική βοηθάει τη Νεφέλη να ξεμεθύσουν τον Αντρέα την ίδια ώρα που ο Δημήτρης διεκδικεί την Ειρήνη απ’ τον Αντώνη, με τη χορευτική συμπαράσταση του Παύλου. Ο Ορέστης ανακοινώνει στον Διονύση ότι αποφάσισε να δεχτεί τη μεταγραφή ως πρώτος οδηγός στην αντίπαλη ομάδα του Λάγιου, όμως ο Διονύσης καταλαβαίνει ότι κάτι κρύβεται πίσω απο τη μεταστροφή του γιου του και τον πιέζει να του αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο πίσω από την απόφαση αυτή.

Η Αγγελική βλέπει τον Δημήτρη και την Ειρήνη να φιλιούνται και φεύγει από το σπίτι πληγωμένη και προδομένη. Η Νεφέλη πιέζει τον Αντρέα να σταματήσει να αποφεύγει το πρόβλημα και να μιλήσει με την Καίτη για την εγκυμοσύνη της, ενώ η Μάρθα κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει να επισκεφθεί τον Γρηγόρη στο νοσοκομείο.

Τι θα δούμε αύριο 18/1

Επεισόδιο 73

«Η Σταυρούλα πέθανε. Ερχεται η Αγγελική». Εξοργισμένη από την προδοσία του Δημήτρη αλλά και μια συζήτηση με τη Νεφέλη για το πόσο μισεί τη βιολογική μητέρα της, η Αγγελική αφήνει στην άκρη τα ρούχα της οικιακής βοηθού και αποφασίζει να κάνει μια επίσκεψη στη Dav Mak με την αληθινή της ταυτότητα, ως Αγγελική Σαμοϊλη.

Η Σταυρούλα, όταν δεν καταφέρνει να τη μεταπείσει, επικοινωνεί με τη Μυρτώ να πάει στη DavMak και να σταματήσει την αδελφή της από το να κλωτσήσει τον κουβά που γέμιζε τόσο καιρό συμπαραστεκόμενη στην οικογένεια Μακρή ως «Σταυρούλα».

Παράλληλα στην εταιρεία ο Μιχάλης θέτει στο Δημήτρη το ζήτημα του Διονύση που δεν έχει εμφανιστεί στην εταιρεία απο τότε που μαλώσανε και του ζητάει να αποφασίσουν αν ο Διονύσης θα είναι ο αρχιμηχανικός της εταιρείας ή παραιτήθηκε. Η Μάρθα κάνει επίσκεψη στην κόρη της και μαθαίνει ότι η Μυρτώ είναι κόρη του Γρηγόρη ενώ έχει και μια σύγκρουση με τη «Σταυρούλα» που έρχεται αντιμέτωπη μαζί της αλλά όχι ως η υποτακτική οικιακή βοηθός. Ηρθε η ώρα να μάθει η Μάρθα πως λύνει τα θέματα της η Αγγελική Σαμοϊλη.

Επίσης ο Παύλος τσακώνεται με την Ειρήνη για να του αναθέσει να γράψει ένα δελτίο τύπου, και μόλις τα καταφέρνει, συνειδητοποιεί ότι δεν γνωρίζει πως γράφονται.