Γη της Ελιάς (7/2): «Δεν επικοινωνεί» - Η σκηνή με τον Φίλιππο και την Βασιλική που θα ανατριχιάσει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς. Απόψε 7/2 θα δούμε την Βασιλική να επισκέπτεται τον Φίλιππο στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο που είχε επειδή έπινε για να ξεχάσει το χωρισμό τους. Τελικά όμως το ζευγάρι θα είναι μαζί - δείτε και όλα τα επεισόδια της εβδομάδας πριν προβληθούν.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Η είδηση του τροχαίου του Φίλιππου φτάνει και στη Βασιλική, η οποία σοκαρισμένη κλαίει: «Εγώ φταίω! Παναγία μου, ας είναι καλά», μονολογεί και τρέχει στο πλευρό του, ενώ η Ιουλία αναλαμβάνει χρέη νταντάς για το μωρό: «Βασιλική μου, πήγαινε στον Φίλιππο και μη σε νοιάζει, εγώ είμαι εδώ, θα την προσέχω σαν τα μάτια μου», την καθησυχάζει. Η Χάιδω τρέμει κι αυτή για την κατάσταση της υγείας του γιου της, ενώ ο Λυκούργος έχει γίνει χίλια κομμάτια, καθώς παράλληλα τρέχει και την έρευνα για την υπόθεση του Χρήστου.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία - Πυροβολούν τον Λυκούργο στην καρδιά!

Στο μεταξύ η συμμορία αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του και αρχίζει τις απειλές, αλλά ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους. Οι Βρεττάκοι κάνουν προσφορά στον Μιχάλη για την αγορά του ελαιώνα του, αλλά εκείνος βρίσκει το ποσό χαμηλό. Η Αθηνά αναλαμβάνει να κάνει τις διαπραγματεύσεις, ενώ την ίδια ώρα η Μαργαρίτα την πιέζει να δώσει μια ευκαιρία στον εισαγγελέα.

Η Μαρίνα συνεχίζει να επισκέπτεται γιατρούς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει σαφείς απαντήσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Μάνος, όμως, συνδυάζει γεγονότα και συνειδητοποιεί πως ένα από τα συμπτώματά της είναι και η απώλεια μνήμης. Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης θορυβείται όταν βλέπει τη Δήμητρα να συνομιλεί με τον Ανδρέα.

Ανάσταση! Νέος άντρας στη ζωή της Αρετής - "Αναστάτωση" στη Μάνη με τον άντρα που εμφανίζεται στο χωριό

Ένας νέος άντρας θα καταφθάσει στο χωριό και μέσα σε όλο αυτό το δράμα, θα προκαλέσει γέλιο, καθώς ο ίδιος θα συνδεθεί με την Αρετή, στην αρχή ως αντίπαλός της, με τις κατάρες της να πέφτουν "βροχή", στην πορεία όμως φαίνεται πως θα αναπτυχθεί μεταξύ τους ένα όμορφο ειδύλλιο, που ίσως κάνει την πρώην του Στάθη να ξεχάσει επιτέλους τα βάσανά της και να αλλάξει χαρακτήρα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος παρά το γεγονός πως θα μπορούσε να βρίσκεται στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και στο Survivor All Star επέλεξε να βρίσκεται σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ των τελευταίων χρόνων.

«Θα έχουμε νέα άφιξη στη Γη της Ελιάς. Στο cast της σειράς εισβάλει ο πολύ ταλαντούχος Γιώργος Χρανιώτης, θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια. Είχε πάρα πολλές προτάσεις απ' ότι ξέρω, επέλεξε τελικά την Γη της Ελιάς και θα υποδυθεί έναν παλιό Μανιάτη που ζει για χρόνια στην Αθήνα και αποφασίζει να επιστρέψει στον τόπο του. Είναι επιχειρηματίας και ασχολείται με διάφορα τοπικά προϊόντα.

Θα ενταχθεί σε μία ιστορία με πάρα πολύ πλάκα, στην ιστορία της Αρετής, γιατί θα εξελιχθεί σε ανταγωνιστή της και πηγαίνει στη Μάνη κοντά στο δικό της μαγαζί και ανοίγει και εκείνος μαγαζί με τοπικά προϊόντα. Μήπως οι μεγάλες αντιπάθειες καταλήγουν σε συμπάθειες και έρωτες; Στη συνέχεια τους δούμε και σε ερωτικές στιγμές», αναφέρθηκε στον αέρα του καναλιού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα για εμένα ο καρκίνος...» - Συγκλονίζει ο πρωταγωνιστής της Γης της Ελιάς, Αλέξανδρος Σκουρλέτης

«Η Μυρτάλη θα κάνει...» - "Σάστισε" η Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη για την Γη της Ελιάς