«Ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα για εμένα ο καρκίνος...» - Συγκλονίζει ο πρωταγωνιστής της Γης της Ελιάς, Αλέξανδρος Σκουρλέτης

Η εξομολόγηση από καρδιάς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα για εμένα ο καρκίνος...» - Συγκλονίζει ο πρωταγωνιστής της Γης της Ελιάς, Αλέξανδρος Σκουρλέτης

Τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, όπου υποδύεται τον Αλέξη, σύντροφο της Μυρλάτης, ο οποίος έχει κάνει πολλούς φόνους για εκείνη λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που έχει. Βέβαια, κάποια στιγμή θα δει το δρόμο της δικαιοσύνης (δείτε τις εβδομαδιαίες εξελίξεις - Η Βασιλική πενθεί τον Φίλιππο).

Ο ηθοποιός λοιπόν, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο.

Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Σκουρλέτη για τον καρκίνο του πατέρα του

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μίλησε μεταξύ άλλων, για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η οικογένεια του. Στις αρχές του Covid, ο πατέρας του διαγνώσθηκε με καρκίνο, γεγονός που τον "τσάκισε" ψυχολογικά, ωστόσο τους ένωσε σαν οικογένεια ακόμη περισσότερο.

Γης της Ελιάς Αλέξανδρος Σκουρλέτης

Ποια είναι η πιο μεγάλη στεναχώρια που έχεις περάσει;

Όταν έμαθα ότι ο πατέρας μου είχε καρκίνο. Ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα για εμένα. Δύσκολη περίοδος – συνέπεσε και με τις αρχές του Covid – γιατί μετά έρχεται η συνειδητοποίηση του προβλήματος, υπάρχει ο φόβος, η αγωνία. Βέβαια στην εξέλιξη του αυτό το πράγμα σε δένει πιο πολύ με τους ανθρώπους σου και μαθαίνεις να εκτιμάς και να βλέπεις αλλιώς τα πράγματα στη ζωή. Είσαι ευγνώμων για όλα αυτά που έχεις, δίνεις δύναμη, παίρνεις δύναμη. Δηλαδή, δεν είναι όλα τα πράγματα στερεοτυπικά αρνητικά.

Κάποια πράγματα μπορεί φαινομενικά να είναι αρνητικά, αλλά στην πορεία να σου δώσουν ακόμα πιο πολλά πράγματα από αυτά που είχες πριν. Τελικά, ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ελπίζω να συνεχίσουν να είναι έτσι. Κι είμαι ευγνώμων που πέρασε αυτή η δοκιμασία. Ήμουν αισιόδοξος – και γενικά είμαι αισιόδοξος – σίγουρα υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αλλά τις ξεπερνούσαμε. Ο πατέρας μου είναι πολύ δυνατός άνθρωπος. Επίσης πιστεύω ότι βοηθάει πολύ η αγάπη, η φροντίδα και το νοιάξιμο. Κι εμείς ως οικογένεια τα έχουμε αυτά. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια. ευτυχώς τώρα είναι όλα καλά.