«Η Μυρτάλη θα κάνει...» - "Σάστισε" η Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη για την Γη της Ελιάς

Απανωτά τα spoilers που έδωσε ο ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η Μυρτάλη θα κάνει...» -

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 3/2 η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης, με τον δεύτερο να μην διστάζει να αποκαλύπτει πολλά spoilers για τη Γη της Ελιάς!

Το ζευγάρι πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση «θέλω να σου κρατάω το χέρι», η οποία συνεχίζει φέτος για δεύτερη φορά και όπως ανακοινώνουν θα συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά.

«Το έργο ήταν άρτια γραμμένο και μας βγήκε αβίαστα. Ειδικά στον Τάσο. Αφού τον ρώτησα ‘’πώς το νιώθεις τόσο’’ και μου απάντησε ‘’εεε τόσα χρόνια δίπλα σου’’», είπε η ηθοποιός.

«Ακόμα και να βαριέμαι το απολαμβάνω όταν κάνω αυτή την παράσταση», δήλωσε ο ηθοποιός από πλευράς του.

«Δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα στη σχέση μας. Αυτό που έχει αλλάξει είναι πως έχουμε καταλάβει πως και να μην πάει κάτι καλά δεν έγινε κάτι. Εγώ έχω σταματήσει να γκρινιάζω. Όταν ο Τάσος έπαιρνε ρίσκα στη δουλειά εγώ τρόμαζα. Τώρα έχω αλλάξει», συνέχισε η Θάλεια Ματίκα.

«Μετά τα παιδιά ήρθε μια ωρίμανση και των δύο. Εγώ σταμάτησα να θέλω να προηγούμαι και ήρθαμε στο δίπλα δίπλα», τόνισε ο Τάσος Ιορδανίδης. «Το να ακούς θεατές να σου λένε μας σώσατε τον γάμο ή αυτό που βιώνεις το βιώνω και εγώ. Όταν ταυτίζεται η σκηνή με το θεωρείο, είναι υπέροχο».

Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη για την Γη της Ελιάς

Ο Τάσος Ιορδανίδης πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Γη της ελιάς» (δείτε εδώ αν θα πάει για 3η σεζόν), δίνοντας ένα σπόιλερ. «Θα υιοθετήσουμε επίσημα τη μικρή. Η Μυρτάλη θα κάνει τον Αλέξη να στραφεί ενάντια σε αγαπημένη ηρωίδα της σειράς».

Τι θα συμβεί απόψε 3/2 στη Γη της Ελιάς

Μετά την αιματοχυσία η αστυνομία καταφτάνει στο σπίτι του Κεφάλα και η Σήμανση συγκεντρώνει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος. Η λιποθυμία της Μαρίνας προκαλεί αναστάτωση και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την αναγκάζουν να κλείσει ραντεβού για αξονική αυχένα.

Ο Χρήστος κρίνεται προφυλακιστέος και ο Λυκούργος προσπαθεί να τον βοηθήσει, ενώ ο Αλέξης βρίσκει την αφορμή που έψαχνε και απολύει τη Χρυσούλα, πιστεύοντας ότι αυτός κάνει πια κουμάντο στην ταβέρνα. Στο μεταξύ η Δήμητρα μπαίνει ξανά κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη και συνεχίζει την έρευνά της, για κακή της τύχη όμως ο Δημοσθένης επιστρέφει την ώρα που είναι εκείνη μέσα. Παράλληλα η Μαργαρίτα και η Χάιδω δίνουν κατάθεση, θέλοντας να βοηθήσουν την αστυνομία να εξιχνιάσει τον άδικο θάνατο του Γεράσιμου, ενώ η Αλκμήνη γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει από τη Μυρτάλη ότι η Αντωνία προσπαθεί να βρει δουλειά στο εργαστήριο. Τέλος, ένας φίλος του Κίμωνα έρχεται σε επαφή με τη Δήμητρα και της λέει: «Είμαι σίγουρος πως ο Κίμωνας δεν αυτοκτόνησε».