Σασμός: «Πάρτε το από δω! Δεν θέλω καν να το βλέπω!» - Τα ουρλιαχτά της Μαρίνας στους διαδρόμους του νοσοκομείου

Η κατάσταση του Αντώνη παραμένει κρίσιμη

Η νέα εβδομάδα ξεκινάει με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο του Σασμού. Η Αργυρώ πρέπει να πάρει μια απόφαση για την ζωή τη δική της και του παιδιού της ενώ η Θοδώρα θα μάθει πράγματα για τον αγαπημένο της που ίσως και να μην της αρέσουν καθόλου...

Σασμός: Επεισόδιο 101 - Δευτέρα 20/1

Διαβάστε επίσης: ALPHA: Αυτές είναι οι δυο ημέρες που δεν θα προβληθεί ο Σασμός αυτή την εβδομάδα!

Η Αργυρώ σοκάρεται με την πρόταση του Αστέρη και παρόλο που η αντίδρασή της είναι αρχικά αρνητική, την επεξεργάζεται. «Κανείς ποτέ δεν θα δεχτεί αυτόν τον έρωτα. Δεν υπάρχει λύση, Αργυρώ. Μόνο αν φύγουμε, ίσως καταλάβουν το λάθος που έκαναν και λήξει τελικά αυτή η αστεία βεντέτα. Πάμε να φύγουμε, Αργυρώ μου, και σου υπόσχομαι η ζωή μας να μην έχει πλέον αγκάθια», της προτείνει, αλλά εκείνη δεν νιώθει έτοιμη να κάνει ένα τέτοιο βήμα, ειδικά σε αυτή τη φάση που η μητέρα της βιώνει μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της. Η Κατερίνα δέχεται μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση, ενώ η Μαρίνα θα λάβει κάτι που θα πυροδοτήσει την οργή της, με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Και αυτό είναι ένα καλάθι με κρασιά από τον Ευθύμη, προς ένδειξη συμπαράστασης. «Πάρτε το από εδώ. Δεν θέλω καν να το βλέπω. Δεν ξέρω πού βρίσκει το θράσος ο κύριος αυτός αλλά κάποια στιγμή θα λογοδοτήσει μπροστά μου για τις κινήσεις του», θα πει στην Αργυρώ που στέκει δίπλα της βράχος.

Διαβάστε επίσης: Σασμός: «Ήρθε το τέλος σου!» - Η Μαρίνα σημαδεύει με όπλο τον Ευθύμη!

Βλέποντας τη σχέση που έχει ο Λευτέρης με την Έλενα που μπήκε ξανά τόσο απρόβλεπτα στη ζωή του, η Θοδώρα είναι σίγουρη πως αγνοεί πολλά κομμάτια από τη ζωή του αγαπημένου της. Και αφού εκείνος δεν μιλάει για το παρελθόν του, αποφασίζει να ψάξει μόνη της για στοιχεία που θα τον φέρουν πιο κοντά της. Ετσι λοιπόν επισκέπτεται τη μητέρα του, Ευδοκία, στο γηροκομείο, με την ελπίδα πως θα καταφέρει να της αποσπάσει κάποιες κουβέντες. Η ηλικιωμένη δεν θα είναι εύκολο να της ανοιχτεί, όμως όταν καταλάβει τις προθέσεις της Θοδώρας για τον γιο της, θα μπει στη διαδικασία... αποκαλύψεων!

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο αναλυτικά!

Αυτό είναι το τέλος των πρωταγωνιστών

Παύλος Βρουλάκης

Έφερε νέο αίμα στο ορεινό χωριό της Κρήτης και η αλήθεια είναι πως όλοι υποκλίθηκαν στην υποκριτική του ικανότητα. Όμως ο εξαιρετικός Στέλιος Μάινας έχει ήδη δηλώσει στους ιθύνοντες της παραγωγής πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Εκείνοι του προσέφεραν γη και ύδωρ για να αλλάξει γνώμη και τελικά τα βρήκαν κάπου στη μέση. Θα είναι και στην τρίτη σεζόν αλλά μόνο για 30-35 επεισόδια. Δηλαδή για έναν μήνα θα βλέπουμε τον αγαπημένο μας Παύλο Βρουλάκη στον τρίτο και τελευταίο κύκλο. Μην ελπίζετε όμως σε επανασύνδεσή του με την πρώην σύζυγό του. Σύντομα θα δούμε πως το γυαλί μεταξύ Αιμιλίας και Παύλου θα ραγίσει. Αυτό που συζητιέται έντονα είναι η ύπαρξη μιας νέας γυναίκας στη ζωή του, που μπορεί να είναι από τις πρωταγωνίστριες που ήδη βλέπουμε.

Καλλιόπη Σταματάκη

Η μετάλλαξη της καπετάνισσας σε μια θετική ηρωίδα (σε σχέση με τον πρώτο κύκλο) άρεσε στο κοινό αλλά και στην παραγωγή, άρα δεν υπήρχε λόγος να μην έχει λόγο παρουσίας και στην τρίτη σεζόν η Μαρία Τζομπανάκη. Εκείνη φυσικά και είπε το ναι αλλά έχει ήδη θέσει τους δικούς όρους. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ζητήσει μεγαλύτερο μέρος του σεναρίου να είναι (κομμένο και) γραμμένο πάνω της. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως η Καλλιόπη θα ερωτευτεί ή ότι θα δούμε το παρελθόν της στην τελευταία σεζόν της σειράς. Μάλιστα, ανάμεσα στους έρωτες που της «χρεώνουν» είναι ένας και με τον Παύλο Βρουλάκη που θα έχει και όλα τα εχέγγυα για να καταλήξει σε γάμο. Αυτό και αν θα είναι φοβερή ανατροπή.

Αργυρώ και Αστέρης

Μέχρι πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πως οι δύο ηθοποιοί, Ορφέας Αυγουστίδης και Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, είχαν δηλώσει πως δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στην τρίτη σεζόν και πως θέλουν ο κόσμος να τους γνωρίσει την επόμενη χρονιά και μέσα από άλλους ρόλους. Τελικά όμως λέγεται πως και οι δύο θα συνεχίσουν και θα ολοκληρώσουν τον έρωτα του Αστέρη και της Αργυρώς, ο οποίος έχει βάλει σε κίνδυνο όλους τους ήρωες της Άνω Ποριάς και κυρίως τις οικογένειές τους. Λέγεται πως στο τέλος του φετινού κύκλου εκείνος θα μάθει πως ο Πετρής είναι γιος του και θα αντιδράσει για το μυστικό που του είχε κρατήσει τόσα χρόνια η Αργυρώ, από τη στιγμή μάλιστα που είχαν αποφασίσει να μην κρύβουν πλέον πράγματα ο ένας από τον άλλον. Και πάλι όμως η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που θα τους ενώσει ξανά. Στον τρίτο κύκλο θα ενωθούν και πάλι. Μέχρι τότε και κατά τη διάρκεια της σεζόν που παρακολουθούμε φέτος, ο Σταύρος θα τους θυμίζει με διάφορους τρόπους την παρουσία του αλλά και την προδοσία που έζησε από την Αργυρώ από τη στιγμή που οι δυο τους πήγαν στην Κρήτη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός: Θα κρεμαστεί! Αυτό είναι το φρικιαστικό τέλος της γιαγιάς Ειρήνης

Ενοχλημένος ηθοποιός του Σασμού για τον τρόπο που προβάλλουν το ρόλο του - Αποχωρεί από τη σειρά