Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Σασμός: «Ήρθε το τέλος σου!» - Η Μαρίνα σημαδεύει με όπλο τον Ευθύμη!

Σούπερ αποκλειστικό!

Σασμός: «Ήρθε το τέλος σου!» - Η Μαρίνα σημαδεύει με όπλο τον Ευθύμη!
Σειρές 09.03.2023 08:28

Κι όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό Tv24, εκείνος με θράσος θα τολμήσει και θα εμφανιστεί στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθεί στη Μαρίνα Βρουλάκη. Δεν ξέρει όμως πως η γυναίκα του Αντώνη Φραγκιαδάκη περίμενε αυτή τη στιγμή και είναι κατάλληλα προετοιμασμένη. Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, θα σοκάρουν.

Δεν θα έχει περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που ο Ευθύμης Φαρμάκης είχε το θράσος να στείλει στη Μαρίνα ένα καλάθι γεμάτο κρασιά, σε ένδειξη συμπαράστασης για τον άντρα της που χαροπαλεύει στον εντατική. Ο σκοτεινός άντρας της Κρήτης θα μπει στη διαδικασία να κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του, αλλά αυτή τη φορά αυτοπροσώπως.

Διαβάστε επίσης: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα: Φωτογραφίες από τον ματωμένο γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη στον Σασμό

Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες στη συνέχεια του Σασμού...

Ο Ευθύμης θα επισκεφθεί τη Μαρίνα στο νοσοκομείο και μάλιστα θα θελήσει να κάνουν και μια κουβέντα για την υγεία του Αντώνη. Όμως δεν έχει υπολογίσει καλά την αντίδραση της Μαρίνας. Δεν ξέρει πως υπάρχουν υποψίες που τον βαραίνουν και πως εκείνη έχει προετοιμαστεί για τα πάντα. Ετσι, όταν πάει να της μιλήσει, η αντίδρασή της θα τον ακινητοποιήσει. Θα βγάλει το όπλο του γιου της, Πετρή, από την τσάντα και θα το στρέψει πάνω του. «Κυρία Βρουλάκη, ήρθα μόνο για να μάθω την κατάσταση υγείας του Αντώνη. Δεν έχω άλλο σκοπό. Κατεβάστε το όπλο σας, σας παρακαλώ», θα της πει μεταξύ άλλων, η Μαρίνα όμως θα φανεί αποφασισμένη απέναντί του. «Ήρθε το τέλος σου! Νομίζεις ότι δεν γνωρίζω πως εσύ ήσουν αυτός που τον πυροβόλησε; Μια που έκανες όμως τον κόπο να έρθεις μέχρι εδώ, πες μου και το γιατί! Δεν σεβάστηκες ούτε τη φιλία σου με τον Παύλο. Αυτό μόνο σου αξίζει. Μια σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι», του λέει σημαδεύοντάς τον στον κρόταφο και συνεχίζει: «Όπως εκείνη που κάρφωσες στον άνθρωπό μου». Η Μαρίνα θα ξεσπάσει σε λυγμούς και το χέρι που κρατάει το όπλο, σπασμωδικά θα κατέβει.

Ο Παύλος μιλά με τον Ευθύμη

Για την επίσκεψη του Ευθύμη στο νοσοκομείο θα ενημερωθεί ο Παύλος και θα σπεύσει να μιλήσει στον άλλοτε κολλητό του για την κίνησή του αυτή. Ο Παύλος δεν θα διστάσει να αποκαλέσει παρακινδυνευμένη την επίσκεψή του, ενώ ο Ευθύμης θα προσπαθήσει να του εξηγήσει μάταια πως ο σκοπός που το έκανε ήταν αποκλειστικά και μόνο για να μάθει αν ο Αντώνης εμφανίζει σημάδια βελτίωσης. «Το ξέρω πως δεν ήταν μόνο αυτός ο σκοπός σου και θα σε συμβούλευα να μην ασχοληθείς ξανά στο μέλλον με την οικογένειά μου. Αν τολμήσεις να τους πλησιάσεις, θα έχεις να κάνεις μαζί μου», του μηνύει και ο Ευθύμης του απαντά απλά: «Δεν μιλάνε έτσι οι φίλοι, Παύλο. Σκέψου καλύτερα πριν με απειλήσεις ξανά». Ο Παύλος κάνει μια παύση για να σκεφτεί αλλά τελικά φεύγει. Οι σχέσεις των δύο αυτών αντρών έχουν αλλάξει άρδην!

Η Αργυρώ αποκαλύπτει...

Σασμός: «Ήρθε το τέλος σου!» - Η Μαρίνα σημαδεύει με όπλο τον Ευθύμη!

Ενώ η μέρα του χειρουργείου του Αντώνη πλησιάζει και η Μαρίνα ζει με την αγωνία της, η Αργυρώ αποφασίζει να της κάνει δύο μεγάλες αποκαλύψεις. Αφενός της μιλάει για την πρόταση του Αστέρη να φύγουν μακριά για να απελευθερωθούν από το μίσος που συνδέει τις οικογένειές τους και να πορευτούν μόνοι και ανεξάρτητοι και αφετέρου για την απειλή του Παύλου. Η κόρη της, σχεδόν με δάκρυα στα μάτια, της λέει ότι ο ξάδελφός της υποσχέθηκε πως αν δεν πάρει το παιδί της να γυρίσει στην Αυστραλία, τότε θα πει στον Αστέρη πως ο Πετρής είναι γιος του. Η Μαρίνα μένει με το στόμα ανοιχτό και τη συμβουλεύει να κάνει τελικά αυτό που λέει η καρδιά της.

Ο απρόσμενος επισκέπτης

Στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια του «Σασμού», η Αργυρώ δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο το μένος και την κακία του πρώην άντρα της, Σταύρου αλλά και του πατέρα του. Ο Μήτσος θα έρθει από τα Γιάννενα με σκοπό να συνετίσει την πρώην νύφη του και να της πει ότι δεν χωρίζουν τόσο εύκολα τα ζευγάρια, τα οποία μάλιστα τα δένει ένα παιδί. Η Αργυρώ θα εκπλαγεί με την παρουσία του και θα προσπαθήσει να του πει ότι αποφάσεις για τη σχέση τους παίρνουν μόνο οι ίδιοι αλλά εκείνος δεν θα την ακούσει. Είναι αποφασισμένος να πάρει απαντήσεις και αν χρειαστεί να μιλήσει και στον Αστέρη, με σκοπό να τον πείσει να κάνει πίσω. Αυτό όμως δεν θα συμβεί και ο πατέρας του Βαγγέλη και του Σταύρου θα τα βρει σκούρα, αφού θα του κόψει τη φόρα η Αργυρώ με τα λόγια της. «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου πει πώς να νιώσω και πώς να ζήσω τη ζωή μου. Λυπάμαι που δεν ήμουν η νύφη που ήθελες αλλά δεν θα κάνω σε κανέναν τη χάρη να ζήσω μια ζωή που δεν μου αρέσει», θα του ξεκαθαρίσει.

Το γράμμα του Τόλη πέφτει σε λάθος χέρια…

Ο Ευθύμης κάνει τα πάντα για να έρθει στα χέρια του το γράμμα του Κώστα, που κουβαλά στις τσέπες του ο Τόλης. Ξέρει πολύ καλά πως στο συγκεκριμένο χαρτί έχει καταγραφεί μια μεγάλη αλήθεια. Και τελικά τα καταφέρνει. Στέλνει τον Βαγγέλη να ψάξει το σπίτι του Τόλη και εκείνος μετά από ώρα βρίσκει και φωτογραφίζει το «μαγικό» χειρόγραφο που αναφέρει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή Σταματάκη. Το στικάκι με το υλικό φτάνει στο γραφείο του Ευθύμη Φαρμάκη και από εκείνη τη στιγμή ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο γιο της Καλλιόπης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός: Αποκλειστικό! «Να σκοτώσεις τον ξάδελφο σου για να τα φτιάξεις με τη γυναίκα του; Ντροπή σου!» - Μαθεύεται όλη η αλήθεια

Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Αυτό είναι το τέλος του Αστέρη και της Αργυρώς

Share