Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα: Φωτογραφίες από τον ματωμένο γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη στον Σασμό

Η στιγμή που ο Ευθύμης πυροβολεί στο κεφάλι τον Αντώνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα: Φωτογραφίες από τον ματωμένο γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη στον Σασμό

Η ωραιότερη στιγμή στη ζωή του Αντώνη και της Μαρίνας θα βαφτεί με αίμα και το περιοδικό TiVi φέρνει για πρώτη φορά στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το επεισόδιο του Σασμού που αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση.

Ο Ευθύμης Φαρμάκης πυροβολεί τη Μαρίνα, λίγο μετά το μυστήριο, ο Αντώνης μπαίνει μπροστά της για να τη σώσει και τελικά «τρώει» τη σφαίρα!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Σασμός: Το νυφικό της Μαρίνας «ματώνει»

Σασμός νεκρός ο Αντώνης

Διαβάστε επίσης: Σασμός: «Τέρμα!» - Ένα πτώμα φτάνει τρία πρόσωπα σε ακραίες καταστάσεις

Το πρωινό εκείνης της μέρας δεν μαρτυρούσε σε τίποτα το δράμα που θα ακολουθούσε. Ο Παύλος και ο Παντελής βρέθηκαν από νωρίς στο σπίτι του Αντώνη για να τον ξυρίσουν και στη συνέχεια να τον ντύσουν, ενώ στο σπίτι της Μαρίνας ήταν, εκτός από την κόρη της, η Ασπα, η γιαγιά και η Κατερίνα.

Σασμός ο αντώνης πεθαίνει

Ο Αντώνης «στολίζεται» με μαύρο σμόκιν και το λευκό σαρίκι στους ώμους του και πηγαίνει στο σημείο συνάντησης που έχουν ορίσει με τη Μαρίνα. Το σημείο στο οποίο θα σφραγίσουν τους όρκους αγάπης που έχουν δώσει από καιρό. Εκείνη, υπέρλαμπρη μέσα στο κατάλευκο νυφικό της, εμφανίζεται μπροστά του ξαφνικά και παίρνει αμέσως στα χέρια της την ανθοδέσμη με τα λευκά τριαντάφυλλα που εκείνος της προσφέρει.

Σασμός γάμος Μαρίνας Αντώνη

Με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια, οι καλεσμένοι τούς συνοδεύουν μέσα στην εκκλησία.

Σασμός πενθος για την Μαρινα

Λίγα λεπτά αργότερα, ο παπα-Μιχάλης τους βάζει να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα. Κανείς δεν μπορεί να τους κλέψει το χαμόγελο από τα χείλη αφού εκείνη τη στιγμή είναι το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι της Κρήτης. Αμέσως μετά το μυστήριο και έχοντας τους δικούς τους ανθρώπους στο πλάι τους, δέχονται ευχές και φωτογραφίζονται όπως ορίζει το έθιμο της ημέρας.

Σασμός νεκρος ο αντωνης στα χερια της μαρινας

Ομως μέσα σε όλη αυτή τη δίνη χαράς, ο Αντώνης βλέπει από μακριά και ανάμεσα στις φυλλωσιές κάτι να γυαλίζει. Καταλαβαίνει πως οι δυο τους έχουν γίνει στόχος και μπαίνει μπροστά από τη Μαρίνα για να τη σώσει. Μια σφαίρα τον βρίσκει στο κεφάλι και την επόμενη στιγμή όλα έχουν βαφτεί με αίμα. Η Μαρίνα έχει στην αγκαλιά της τον σύζυγό της αλλά για πρώτη φορά κλαίει.

Σασμός βερες Μαρινας αντωνη

Ολοι είναι ανάστατοι και καθώς οι νιόπαντροι οδηγούνται στο νοσοκομείο του χωριού, ο Παύλος βαθιά μέσα του πιστεύει πως πίσω από αυτό το χτύπημα βρίσκεται ο Μαθιός.