Σασμός 22/2: «Τέρμα!» - Ένα πτώμα φτάνει τρία πρόσωπα σε ακραίες καταστάσεις

Μπλέκονται ξανά τα πράγματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός 22/2: «Τέρμα!» - Ένα πτώμα φτάνει τρία πρόσωπα σε ακραίες καταστάσεις

Σοκαριστικές θα είναι οι σημερινές 22/2 εξελίξεις στην σειρά Σασμός με πρωταγωνιστές αυτή την φορά την Αιμιλία, των Αντώνη, την Θοδώρα και τον Λευτέρη!

Σασμός - Τετάρτη 22/2

Ο Παύλος ζητά από την Αιμιλία μια απάντηση για τη σχέση τους. «Είπα στον Δημήτρη να χωρίσουμε, του είπα ότι θέλω να δώσω μια ευκαιρία στη σχέση μας και με ρωτάς αν θέλω να είμαι μαζί σου; Ναι, είμαι έτοιμη να κάνω μια νέα αρχή, όμως αν είναι να είμαστε ξανά μαζί, θέλω να ξέρεις πως δεν θα ανεχτώ κόντρες, βεντέτες και αιματοκυλίσματα. Ολα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και εκεί θέλω να παραμείνουν. Δεν θέλω να ανησυχώ πού είσαι και τι ετοιμάζεις, Παύλο. Τέρμα η κόντρα με τους Σταματάκηδες και οι απειλές με την Καλλιόπη, το άκουσες;», του δηλώνει και εκείνος δείχνει να το σκέφτεται. Στο μεταξύ, η Νάντια με τον Νικηφόρο κάνουν το τεστ DNA για να δουν αν όντως είναι αδέλφια.

Η ανεύρεση του πτώματος του Πάνου φέρνει σε δύσκολη θέση την Αιμιλία, κάνει καχύποπτο τον Αντώνη και προκαλεί νέα σύγκρουση μεταξύ της Θοδώρας και του Λευτέρη, που καλείται να αποφασίσει πια ποιο δρόμο θα επιλέξει.

Σασμός εξελίξεις εβδομάδας

Στο μεταξύ η Νάντια αποκαλύπτει στη Τζένη ότι γνωρίζει για τη ψεύτικη εγκυμοσύνη της, ενώ ο Νικηφόρος μιλά με τον παπα-Μιχάλη για το παλιό τεστ DNA. Με τον Πετράκη πια στα χέρια της η Αργυρώ αναζητά τα επόμενα βήματά της με τον Αστέρη. Η αντίσταση της Μαρίνας και της Καλλιόπης, όμως, μοιάζει οριστική. Ο Παύλος από την άλλη καλείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα κατάματα. Η βεντέτα με τους Σταματάκηδες θα του κοστίσει τη γυναίκα της ζωής του.

Πέμπτη 23/2

Η Μαρίνα ανακοινώνει στην Αργυρώ κάτι που θα την ταράξει, ενώ Παύλος και Καλλιόπη έχουν μια συζήτηση που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Ο Μαθιός και ο Αστέρης σχεδιάζουν τη ζωή τους με τη Βασιλική και την Αργυρώ, δυστυχώς όμως τα γεγονότα θα τους προλάβουν για ακόμα μια φορά. Πιο συγκεκριμένα, μαθαίνουν πως ο πρώτος ύποπτος για τον φόνο του άτυχου άντρα είναι ο Μαθιός και ταράζονται. Ξέρουν πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται φυσικά ο Ευθύμης, όμως προς το παρόν δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους για να το αποδείξουν. Ο Λευτέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση, την ίδια ώρα που ο κλοιός για τον φόνο του Πάνου σφίγγει.

Ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί να συμβουλεύσει τον Νικηφόρο για το τεστ DNA.«Το κορίτσι αυτό φαίνεται πως μπορεί να είναι αδελφή σου, όμως μπορεί και να μην είναι, στην περίπτωση που εσύ είσαι τελικά παιδί του Μαθιού. Εχει όμως αυτό κάποια αξία; Το μόνο που θα ήθελα να κάνεις, παιδί μου Νικηφόρε, σε κάθε περίπτωση είναι να σεβαστείς αυτό το κορίτσι που έχει υποφέρει τόσο στη ζωή του. Να σεβαστείς ακόμα και την απόφαση των δικών σου να της δώσουν ένα σπίτι, φροντίδα και αγάπη. Ξέρω πως τα συναισθήματα δεν κρύβονται εύκολα, όμως ορισμένες φορές για το καλό των άλλων πρέπει να κάνουμε εμείς ένα βήμα πίσω» ,τον συμβουλεύει. Ωστόσο, η Τζένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση που θα βάλει σε μπελάδες τόσο τον εαυτό της όσο και τον ίδιο τον Νικηφόρο.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Παρασκευής 24/2