Μαίρη Μαίρη Μαίρη (24/03): Η Μαίρη προσπαθεί να πείσει τον άντρα της να πάει να κάνει εξετάσεις αλλά εκείνος φοβάται

Οι αποψινές 24/3 εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ένα νέο επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειρά του MEGA, Μαίρη Μαίρη Μαίρη (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) θα παρακολουθήσουμε απόψε 24/3 το βράδυ και αναμένεται, όπως κάθε φορά, άκρως απολαυστικό και διασκεδαστικό.

Οι αποψινές 24/3 εξελίξεις της σειράς Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Επεισόδιο 27

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Δέχεται πιέσεις από την μητέρα της να απαλλαγεί από τον «ανήλικο» Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης) και να αφοσιωθεί στον ώριμο και ευκατάστατο Παύλο (Κρατερός Κατσούλης). Ποια θα είναι η απόφαση της Μαίρης;

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): νομίζει ότι είδε την περίφημη Λόλα, αλλά δεν της φάνηκε να μοιάζει με την κουκλάρα που της έχει περιγράψει ο Γιώργος. Πού βρίσκεται η αλήθεια;

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): πασχίζει με χίλιους τρόπους να πείσει τον άντρα της να πάει να κάνει εξετάσεις για να του φύγει ο φόβος του εμφράγματος. Αλλά ο Κώστας φοβάται μην αρρωστήσει, φοβάται όμως και να πάει στο γιατρό.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Μαίρη (Νίκη Λάμη): ξέρει πια την φριχτή αλήθεια. Οι δυο εραστές της, ο Παύλος (Κρατερός Κατσούλης) και ο Βύρων (Γιώργης Παρταλίδης) είναι πατέρας και γιος!

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την παράφορη ζήλια που νιώθει για τον άντρα της και ο άντρας της για εκείνη, αλλά και τις μαινόμενες μητέρες τους, οι οποίες πάλι ανακατεύονται στη ζωή τους.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): με τα χίλια ζόρια καταφέρνει να πείσει τον Κώστα να κάνει εξετάσεις αίματος. Και πηγαίνουν όλοι μαζί στο διαγνωστικό κέντρο. Η αγωνία κορυφώνεται.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός: Η μία παντρεύεται η άλλη πεθαίνει - Σούπερ αποκλειστικό!

Αυτή η νύχτα μένει: «Σε σιχαίνομαι και σε μισώ!» - Η Φωτεινή συναντάει τη Μαρίνα ζωντανή!