Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Αυτή η νύχτα μένει: «Σε σιχαίνομαι και σε μισώ!» - Η Φωτεινή συναντάει τη Μαρίνα ζωντανή!

Σούπερ αποκλειστικό

Αυτή η νύχτα μένει: «Σε σιχαίνομαι και σε μισώ!» - Η Φωτεινή συναντάει τη Μαρίνα ζωντανή!
Σειρές 24.03.2023 08:24

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» καθώς επιτέλους θα αποκαλυφθεί πως η Μαρίνα είναι ζωντανή. Το TV24 έχει καρέ-καρέ το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Αυτή η νύχτα μένει

Κι ενώ όλοι τη θεωρούσαν νεκρή, τελικά η Μαρίνα δεν πέθανε στο τροχαίο δυστύχημα, αλλά φρόντισε να εξαφανιστεί προκειμένου να γλιτώσει απ’ όλους και απ’ όλα. Και κυρίως από το να μπει στη φυλακή για φόνο! Οπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες μας και σύμφωνα με το ανάλογο flashback που θα γίνει, η ίδια ήταν που έριξε το αμάξι της στον γκρεμό προκειμένου να σκηνοθετήσει τον θάνατό της. Γι’ αυτό και άλλωστε δεν βρέθηκε ποτέ το πτώμα της, κάτι που έχει αποκρύψει ο Χρήστος από τις κόρες του. Ομως, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί από τον Ντανίλο, ο οποίος θα προκαλέσει συθέμελα τριγμούς στην οικογένεια Αναγνώστου όταν τους πει:

Διαβάστε επίσης: Ο Γιώργος Παπαπαύλου έβαλε γόβες και ξανθιά περούκα - 10 πράγματα που δεν ξέρεις για τον «Ντίνο» από την σειρά, Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει: «Σε σιχαίνομαι και σε μισώ!» - Η Φωτεινή συναντάει τη Μαρίνα ζωντανή!

«Η Μαρίνα ζει! Τα ήξερα όλα από την αρχή. Με ξόρκισε να μην πω σε κανέναν τίποτα», αποκαλύπτει και το σοκ για όλους είναι τεράστιο! Η Βρεττώ βρίσκεται σε πανικό, ενώ ο Χρήστος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του! Η ζωή του εδώ και ένα χρόνο έχει διαλυθεί, ενώ πίστευε πως εκείνος ευθύνεται για τον χαμό της καθώς πράγματι είχε σαμποτάρει το αμάξι της. Οπως λένε οι πληροφορίες μας, η επιστροφή της Μαρίνας θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς και μάλιστα την πρώτη της εμφάνιση ως ζωντανή θα την κάνει μπροστά στη Φωτεινή. Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα θα βρεθεί στην Αθήνα, όπου εκεί θα συναντήσει τη μητέρα της ολοζώντανη μπροστά της! Ο θυμός όμως την κυριεύει: «Είμαστε εδώ και ένα χρόνο ζωντανοί νεκροί κι εσύ απλά αποφάσισες να παρατήσεις τον άντρα σου και τα παιδιά σου για να κάνεις τη μεγάλη ζωή στην Αθήνα! Σε σιχαίνομαι και σε μισώ», της λέει. Ο ερχομός της Μαρίνας στο Αγρίνιο αναμένεται να φέρει τεράστιες ανατροπές στις ζωές όλων!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Μόλις μου είπαν τι...» - Η πιο σοκαριστική σκηνή που γύρισε στην σειρά "Αυτή η νύχτα μένει"

Εκτός ALPHA η σειρά Αυτή η νύχτα μένει - Τι συνέβη

Share