Μαύρο Ρόδο (29/5): «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου» - Μαθαίνει για την εγκυμοσύνη και την απομακρύνει από τον Πέτρο! Σε αδιέξοδο η Ελισάβετ

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Χαμός γίνεται στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο, αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις) και στο αποψινό (29/5) ξεκινά το δράμα για την Ελισάβετ, καθώς μαθαίνει πως είναι έγκυος και μαζί της το μαθαίνει και ο Γεράσιμος, ο οποίος φτάνει στα άκρα για τα μάτια της.

Όλα όσα θα δούμε απόψε (29/5) στο Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 114

Ο Πέτρος βλέπει τον Βίκο μαζί με την Αλεξία και γίνεται έξαλλος με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να μιλήσει στον πατέρα τους, τη στιγμή που ο Καστρινός ζητάει από τον Παράσχο να τον βοηθήσει να πάρει στα χέρια του τα αληθινά αποτελέσματα του DNA του Βίκου και της Φιλαρέτης.

Διαβάστε επίσης: Νέο άγριο φονικό! Ανατινάζουν Βίκο και Αλεξία

Στο μοναστήρι, οι τάσεις λιποθυμίας της Ελισάβετ επανέρχονται. «Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο είμαι έτσι! Τι μπορεί να μου συμβαίνει;», αναρωτιέται. Και μπορεί τα αποτελέσματα των εξετάσεών της να είναι καλά, αλλά της λείπει η μία που δηλώνει πως είναι έγκυος. Η κοπέλα παθαίνει τεράστιο σοκ όταν το μαθαίνει και δεν ξέρει τι να κάνει. Την ίδια ώρα, ο Γεράσιμος μαθαίνει από την Ευτυχία για την εγκυμοσύνη της και εξοργίζεται. Δηλώνει πως θα κάνει τα πάντα για να την απομακρύνει από τον Πέτρο: «Δεν πρόκειται να αφήσω την Ελισάβετ να μπλέξει ξανά μ’ αυτόν τον αλήτη! Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τον κρατήσω μακριά της», ισχυρίζεται και φεύγει. Η Ελισάβετ, σε απόγνωση, επισκέπτεται τον γιατρό προκειμένου να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της. Η Αλεξία φαίνεται πως έχει στριμώξει για τα καλά τον Βίκο, που τελευταία στιγμή καταφέρνει να της ρίξει στάχτη στα μάτια σε σχέση με την εξαφάνιση της Κύρας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαύρο Ρόδο: Το φινάλε της σεζόν - Ένας γάμος, μια γέννα κι ένας εγκλεισμός σε ψυχιατρείο

Αδελφοκτονία στο Μαύρο Ρόδο: Ο Μπόγρης νεκρός - Ο Σταυρινός στην φυλακή για τον φόνο του