Αδελφοκτονία στο Μαύρο Ρόδο: Ο Μπόγρης νεκρός - Ο Σταυρινός στην φυλακή για τον φόνο του

Σούπερ αποκλειστικό!

Αδελφοκτονία στο Μαύρο Ρόδο: Ο Μπόγρης νεκρός - Ο Σταυρινός στην φυλακή για τον φόνο του

Σε εφιάλτη μετατρέπεται η χαρά για τους αρραβώνες της Τασούλας και του Σταυρίνου, καθώς μερικές μέρες αργότερα ο Μπόγρης θα πέσει νεκρός από το χέρι του ίδιου τού αδελφού του. Το TiVi Σίριαλ σας αποκαλύπτει καρέ-καρέ την άγρια συμπλοκή των δύο αδελφών μέσα στο μοναστήρι κι όσα συγκλονιστικά θα ακολουθήσουν στην σειρά Μαύρο Ρόδο!

Βλέποντας ο Σταυρίνος πως η Τασούλα τον αγαπάει, αποφασίζει όχι μόνο να μη φύγει, αλλά να της κάνει και πρόταση γάμου. Η κοπέλα πετάει από τη χαρά της, αν και μέσα της έχει ακόμα αμφιβολίες ως προς την αγάπη του για εκείνη. Στη Γερακιανή και στην ταβέρνα της Ευτυχίας γίνονται οι προετοιμασίες για το βράδυ των αρραβώνων, όταν ο Μπόγρης πιάνει την Τασούλα και της προτείνει να μείνει έγκυος αν θέλει να κρατήσει για πάντα κοντά της τον Σταυρίνο.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Φαίνεται πως το βράδυ των αρραβώνων κάθε άλλο παρά καλά πήγε για όλους. Κι αυτό γιατί ο Σταυρίνος με τη Γιάννα ανταλλάσσουν ματιές πόνου και αποχωρισμού, ενώ ο ερχομός του Πέτρου στο χωριό γίνεται η αιτία για να ξεσπάσει ο Γεράσιμος εναντίον του και τα δύο αγόρια να πλακωθούν στο ξύλο μπροστά στα μάτια όλων που προσπαθούν να τους χωρίσουν. Η χαριστική βολή, όμως, έρχεται όταν ο Σταυρίνος λαμβάνει μια πολύ σημαντική πληροφορία που θα τα ανατρέψει όλα.

Διαβάστε επίσης: Μαύρο Ρόδο σούπερ αποκλειστικό: «Σκοτώστε το κάθαρμα!» - Ο Βίκος πέφτει νεκρός

Μαύρο Ρόδο: Έτσι έγινε το φονικό

Αδελφοκτονία στο Μαύρο Ρόδο: Ο Μπόγρης νεκρός - Ο Σταυρινός στην φυλακή για τον φόνο του

Όπως προαναφέραμε, ο Σταυρίνος λαμβάνει μια σημαντική πληροφορία που αφορά τον Γιώργο και τη σχέση του με τον Στεργιόπουλο, ο οποίος κρυβόταν μάλιστα και πίσω από την επίθεση εναντίον του Σταυρίνου και της Τασούλας. Συγκεκριμένα, ο Σταυρίνος έχει στα χέρια του το κινητό του νεκρού και προσπαθεί να το ανοίξει για να μπορέσει να φτάσει στην αλήθεια:

Έπαιξε ρόλο ή όχι ο Γιώργος στην επίθεση; «Χρειάζομαι να σπάσω τους κωδικούς σ’ ένα κινητό, μπορείς να με βοηθήσεις;», ρωτάει τον Πέτρο και εκείνος τον παραπέμπει στον Παναγιώτη: «Ο Παναγιώτης είναι χάκερ σ’ αυτά και ξέρει», του απαντάει και έτσι ο Σταυρίνος ξεκινάει για την Πάτρα προκειμένου να συναντήσει τον Παναγιώτη για να τον βοηθήσει να ανοίξει το κινητό του Στεργιόπουλου. Και πράγματι ο Παναγιώτης καταφέρει να σπάσει τους κωδικούς και τότε ο Σταυρίνος βρίσκεται αντιμέτωπος με την οδυνηρή αλήθεια, όταν διαβάζει τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο Στεργιόπουλος με τον Μπόγρη. Ο Σταυρίνος βρίσκει τα στοιχεία που συνδέουν τον αδελφό του με την επίθεση στη μάντρα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

«Δεν μπορεί! Δεν μπορεί να έχει γίνει αυτό», μονολογεί έξαλλος και επιστρέφει στη Γερακιανή. Τηλεφωνεί στον Μπόγρη: «Τα έμαθα όλα! Μην τολμήσεις να το κουνήσεις από το σπίτι, έρχομαι», φωνάζει στον Γιώργο και εκείνος φεύγει να κρυφτεί στο μοναστήρι με τη βοήθεια της Κασσιανής: «Πρέπει να με κρύψεις να μη με βρει ο Σταυρίνος», της λέει και εκείνη το κάνει. Ο Σταυρίνος επιστρέφει στη Γερακιανή, τον αναζητά παντού, αλλά δεν τον βρίσκει πουθενά και όλοι τον κοιτάζουν με απορία. «Εχει συμβεί κάτι;», τον ρωτάνε και εκείνος δεν λέει τίποτα και φεύγει αλαφιασμένος. Υποψιάζεται πως είναι στο μοναστήρι και πάει εκεί να τον βρει.

«Τι πήγες και έκανες;», του λέει ο Σταυρίνος και συνεχίζει: «Εβαλες να με δείρουν; Μήπως τελικά είχε δίκιο η Γιάννα και ήσουν εσύ εκείνος που πείραξε τη μηχανή μου τότε;», αρχίζει να φωνάζει και ο Μπόγρης βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει: «Ναι και λυπάμαι πολύ που δεν έκανα καλή δουλειά και σε φορτώθηκα! Ελπίζω τώρα να μην αποτύχω», λέει και κάνει να πατήσει τη σκανδάλη. Ο Σταυρίνος του επιτίθεται για να τον χτυπήσει και πάνω στη συμπλοκή το όπλο εκπυρσοκροτεί και ο Γιώργος Μπόγρης πέφτει νεκρός!