Μαύρο Ρόδο σούπερ αποκλειστικό: «Σκοτώστε το κάθαρμα!» - Ο Βίκος πέφτει νεκρός

Η Φιλαρέτη δεν συναντά ποτέ τον γιο της

Μαύρο Ρόδο σούπερ αποκλειστικό: «Σκοτώστε το κάθαρμα!» - Ο Βίκος πέφτει νεκρός

Τραγικό θα είναι το τέλος του Βίκου στο Μαύρο Ρόδο, αφού όπως αναφέρει το περιοδικό TiViSirial θα πέσει νεκρός από τα πυρά των εντολέων τού Θέμη Καστρινού. Τραγική θα είναι και η κατάληξη της Φιλαρέτης, που δεν θα καταφέρει ποτέ να αγκαλιάσει τον γιο της και έτσι θα αφεθεί στη μοίρα της.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Κι ενώ η Κύρα συνεχίζει να είναι εξαφανισμένη, η οικογένειά της δεν σταματά τις έρευνες για τον εντοπισμό της. Η Αλεξία ήδη έχει βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον Βίκο και παλεύει να βρει τις αποδείξεις. Σύμμαχός της στις έρευνες ο Πέτρος, ο οποίος όμως παράλληλα μαθαίνει πως η αδελφή του συνεχίζει να βλέπει κρυφά τον Βίκο και γίνεται έξαλλος μαζί της: «Κορίτσι μου, έχεις καταλάβει τι σημαίνει Βίκος και τι σχέση έχουν με τον μπαμπά; Συνεχίζεις να τον συναντάς;», τη ρωτάει, αλλά εκείνη προσπαθεί να αποφύγει τη συζήτηση μαζί του προβάλλοντας ως δικαιολογία ότι προέχει ο εντοπισμός της Κύρας.

Διαβάστε επίσης: Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό ρεπορτάζ: «Θα τρελαθώ!» - Μαθαίνει ότι είναι έγκυος και απελπίζεται

Στο μεταξύ, ενώ η Αλεξία είναι πολύ κοντά στο να ξεσκεπάσει τον Βίκο, εκείνος για να θολώσει τα νερά τής δίνει τον φάκελο του Φραντζή. Εκείνη όμως, έχοντας πληροφορηθεί τον θάνατό του Φραντζή, παραμένει εξαιρετικά καχύποπτη. Ο Πέτρος τους βλέπει να φεύγουν από το σπίτι της Κύρας και ο θυμός του μεγαλώνει με αποτέλεσμα να το πει στον Θέμη: «Είδα την Αλεξία με τον Βίκο. Τη ρώτησα τις προάλλες αν τον έχει ξανασυναντήσει και μου τα μάσαγε». Εκείνος έξαλλος βρίσκει την κόρη του και της ζητάει εξηγήσεις για τις επαφές της με τον Βίκο:

«Πάλι πίσω από την πλάτη μου συναντάς αυτό το κάθαρμα; Τι ψάχνεις πάλι από εκείνον; Δεν καταλαβαίνεις πως ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος; Πότε επιτέλους θα καταλάβεις ότι πολύ πιθανό να σκότωσε και τη μάνα σου», της επισημαίνει και εκείνη θυμώνει και φεύγει. Ο Θέμης που έχει ξανά δεύτερες σκέψεις, βάζει να την παρακολουθούν και σύντομα οι φόβοι του βγαίνουν αληθινοί καθώς μαθαίνει πως Αλεξία και Βίκος έχουν κρυφή σχέση. «Σκοτώστε το κάθαρμα», δίνει εντολή στους δικούς του και η αντίστροφη μέτρηση για τον Βίκο έχει αρχίσει.

Μαύρο Ρόδο: Το τραγικό τέλος!

Μαύρο Ρόδο σούπερ αποκλειστικό: «Σκοτώστε το κάθαρμα!» - Ο Βίκος πέφτει νεκρός

Η στιγμή που η Φιλαρέτη θα αγκαλιάσει ξανά το παιδί της είναι κάτι που ονειρεύεται εδώ και χρόνια. Η βοήθεια που της παρέχει ο Θέμης την κάνει να αναθαρρήσει και να έχει ελπίδες πως κάποια μέρα θα τον συναντήσει και θα μπορέσει να του εξηγήσει την αλήθεια για την «εγκατάλειψή» του από εκείνη. Μόνο που η μοίρα θα της παίξει ένα σκληρό παιχνίδι! Ο Θέμης ζητάει από τον Παράσχο να τον βοηθήσει να πάρει στα χέρια του τα αληθινά αποτελέσματα του DNA της Φιλαρέτης και όταν εκείνος το κάνει, το σοκ είναι τεράστιο. Καθώς ανακαλύπτει πως ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι το παιδί που ψάχνει η Φιλαρέτη! Έχοντας εκτίμηση στο πρόσωπό της προσπαθεί να ματαιώσει την εντολή εκτέλεσης που έχει δώσει για τον Βίκο, αλλά δεν προλαβαίνει! Ετσι η Φιλαρέτη δεν θα καταφέρει ποτέ να αγκαλιάσει τον γιο της, ενώ και ο Βίκος θα «φύγει» χωρίς να μάθει το ποια είναι η πραγματική του μητέρα.

Ο Λουκάς συλλαμβάνεται

Η Βέτα «καρφώνει» τον Λουκά στην αστυνομία για τον φόνο του Μαγγίνα και ο ίδιος καταλήγει να συλλαμβάνεται. Η Θάλεια τον επισκέπτεται, αλλά εκείνος της μιλάει απότομα καθώς θεωρεί πως εκείνη ήταν που τον «έδωσε»: «Αυτό ήταν το σχέδιό σου; Να μου το παίξεις ερωτευμένη και να με “δώσεις” στους μπάτσους;», τη ρωτάει, αλλά η Θάλεια το αρνείται σθεναρά: «Δεν είπα τίποτα σε κανέναν! Δεν ξέρω πώς το έμαθαν ή ποιος το είπε, αλλά εγώ δεν είπα κουβέντα! Ξεχνάς μάλλον πως μαζί καλύψαμε το έγκλημα, λες να έβαζα τα χέρια μου να βγάλω τα μάτια μου μόνη μου;». Την ίδια ώρα, ο Θέμης ψάχνει διακαώς τρόπους να σώσει τον ανιψιό του και η Ντέπυ Ζαμάνου που το μαθαίνει του ζητάει αντάλλαγμα για να βοηθήσει τον Λουκά.

Ο Σταυρίνος ζητά σε γάμο την Τασούλα

Ο Μπόγρης πιέζει τον Σταυρίνο να μείνει στη Γερακιανή και τελικά εκείνος πείθεται και αποφασίζει, βλέποντας πόσο η Τασούλα τον αγαπάει, να της κάνει πρόταση γάμου δίνοντάς της μονόπετρο. Η κοπέλα πετάει από τη χαρά της και το ανακοινώνει σε όλους στην ταβέρνα, αλλά μέσα της συνεχίζει να έχει ανησυχία και αμφιβολίες για το κατά πόσο θέλει να περάσει τη ζωή του μαζί της. Ο Γιώργος την πλησιάζει και της προτείνει: «Μόνο μ’ ένα παιδί θα μπορέσεις να τον κρατήσεις παντοτινά δικό σου, αλλιώς το μυαλό του θα είναι πάντα στη Γιάννα». Στην ταβέρνα προετοιμάζονται για τους αρραβώνες της Τασούλας με τον Σταυρίνο, αλλά η συμπεριφορά της Τασούλας υποψιάζει τον Γιώργο ότι κάτι έχουν ανακαλύψει εναντίον του. Και πράγματι ο Σταυρίνος συνειδητοποιήσει πως πίσω από τον ξυλοδαρμό του βρίσκεται ο ίδιος του ο αδελφός και τότε εκτός εαυτού αποφασίζει να αναμετρηθεί μαζί του.