Άσχημη Δευτέρα 2/8: 3,5% έκανε αυτό το πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Δυσάρεστα νέα για τους ιθύνοντες

Ανέκαθεν οι καλοκαιρινοί μήνες ήταν πιο ήρεμοι και χαλαροί σε σύγκριση με τους χειμερινούς. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί εργάζονται πυρετωδώς για να χτίσουν το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου και σε πολλές ζώνες το καλοκαίρι βάζουν όχι και τόσο δυνατά προγράμματα, ίσα ίσα για να καλυφθούν οι θέσεις!

Ο ΑΝΤ1, στην πρωινή ζώνη από τις 11 και μετά έχει εντάξει την αγαπημένη - κάποτε - σειρά "Θα βρεις τον δάσκαλό σου". Τα νούμερα τηλεθέασης αυτής, όμως, είναι κάτι περισσότερο από απογοητευτικά.

Expand player

Πόσο έκανε η σειρά του ΑΝΤ1, Θα βρεις τον δάσκαλό σου

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 2/8 στο δυναμικό κοινό η εν λόγω σειρά έκανε 3,5% φέροντας τον ΑΝΤ1 στην τελευταία θέση της ζώνης την συγκεκριμένη ώρα.

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 6,2
  • ΑΝΤ1: Καλοκαίρι μαζί 11,7
  • ΑΝΤ1: Θα βρεις τον δάσκαλό σου 3,5
  • Mega: Η ώρα η καλή 9,3
  • ALPHA: ALPHA παντού 9,9
  • Open: Καλοκαίρι Not 7,0
  • STAR:Boddy an bill 14,5

Δείτε εδώ τα ποσοστά των υπόλοιπων προγραμμάτων που έπαιξαν εχθές στην τηλεόραση.

Δημοσιογράφος παίρνει μεταγραφή και από τον ΣΚΑΪ πάει ΑΝΤ1

Όπως φαίνεται έχουν υπάρξει πολλές ανατροπές αλλά και αποχωρήσεις από τον ενημερωτικό τομέα στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» θα αποκτήσει ένα νέο μέλος στην συντακτική του ομάδα από την νέα σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Δασιόπουλος θα αφήσει για τα καλά τον ΣΚΑΪ προκειμένου να αναλάβει την αρχισυνταξία της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του σταθμού.

Πάντως σύμφωνα με τον Γιώργο Δασιόπουλο, φαίνεται πως αφορά τη συντακτική ομάδα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη και όχι την αρχισυνταξία της εκπομπής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ - Οι πρώτες τραγικές σκηνές του νέου κύκλου

Dancing with the Stars: Πότε έρχεται στους δέκτες μας