Ήλιος: Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ - Οι πρώτες τραγικές σκηνές του νέου κύκλου

Σοκαριστικά στιγμιότυπα μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήλιος: Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ - Οι πρώτες τραγικές σκηνές του νέου κύκλου

Υστερα από το συγκλονιστικό φινάλε της πρώτης σεζόν, η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, μπήκε και πάλι για γυρίσματα και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ανοίγει νέες πληγές για όλους. Οι απώλειες προκαλούν πόνο, θυμό αλλά και πολλά ερωτηματικά. Πράξεις και επιλογές του χθες καθορίζουν το τώρα. Ενα παλιό μυστικό αποκαλύπτεται και κινδυνεύει να καταστρέψει τη ζωή της Αλίκης. Η Λήδα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν του Νικήτα που ζητά εκδίκηση. Μια στυγνή δολοφονία θα φέρει αντιμέτωπο τον Δημήτρη με μια γυναίκα από τα παλιά. Ολοι οι ήρωες έρχονται κατά πρόσωπο με μοιραία λάθη και επιλογές του παρελθόντος τους.

Τίποτα δεν μπορεί να τους προστατέψει πια. Τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 έχουν ήδη ξεκινήσει προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα του Σεπτεμβρίου. Το TV24 βρέθηκε στο πρώτο «Πάμε!» της σκηνοθέτιδος Βίκυς Μανώλη, με τους πρωταγωνιστές να δίνουν πνοή στο σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου.

Οι καθηλωτικές σκηνές της νέας σεζόν του Ήλιου

Ήλιος αποκλειστικό

Ήλιος αντ1

Ήλιος νέα σεζόν

Ήλιος γυρίσματα

Ήλιος νεκρός ο

Ήλιος αντ1 γυρίσματα spoil

Περισσότερα στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα

Στον Ήλιο ο Δημήτρης Μοθωναίος - Αυτόν τον ρόλο θα υποδυθεί

Ο γνωστός ηθοποιός που απασχόλησε αρκετά το τελευταίο καιρό λόγω της συγκλονιστικής του εξομολόγησης, κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του και πρόκειται να ενταχθεί στην αγαπημένη σειρά. Συγκεκριμένα, θα ενσαρκώσει τον Στέφανο.

Ο Στέφανος είναι ένας νέος και γοητευτικός ιδιωτικός ερευνητής, τον οποίο προσλαμβάνει η Αλεξάνδρα για να διαλευκάνει την υπόθεση του Φίλιππου. Η σχέση του με την Αλεξάνδρα είναι περίεργη, καθώς εκείνη πότε του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη και πότε απαξίωση.

Ο ίδιος είναι πολύ ικανός στη δουλειά του και φέρνει γρήγορα αποτελέσματα… Ο Δημήτρης τον βλέπει και τον αντιμετωπίζει αρχικά σαν πρόβλημα, αλλά ο Στέφανος φροντίζει να αποδείξει ότι δεν είναι... Δείχνει άνθρωπος που μπορεί να κρατήσει μυστικά και ίσως κρύβει περισσότερα απ’ όσα νομίζουμε...

Στον Ήλιο ο Δημήτρης Μοθωναίος