Κόλαφος ο Γιώργος Τσαλίκης για τον ΣΚΑΙ - «Θα δικαιωθώ στο τέλος πανηγυρικά»

«Είπα ότι εγώ βάζω μια...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος ο Γιώργος Τσαλίκης για τον ΣΚΑΙ - «Θα δικαιωθώ στο τέλος πανηγυρικά»

Νέες δηλώσεις στις κάμερες έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης σχετικά με την διαμάχη που έχει με τον ΣΚΑΙ, λόγω του Big Brother που είχε υπογράψει να παρουσιάσει, αλλά τελικά από το κανάλι τον απέρριψαν.

Ο τραγουδιστής λοιπόν ανέφερε στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not, πως είναι σίγουρος ότι θα δικαιωθεί στα δικαστήρια που θα οδηγηθούν πολύ σύντομα.

Οι δηλώσεις του Τσαλίκη για τον ΣΚΑΙ

«Είπα ότι εγώ βάζω μια ταφόπλακα σε αυτό το θέμα και θα συνεχιστεί στα δικαστήρια. Θα είμαι παρών φυσικά και θα δικαιωθώ στο τέλος πανηγυρικά και θα το μάθετε», δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Η ανάρτηση της συζύγου του μετά τις νέες αποκαλύψεις για τον ΣΚΑΪ

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, η σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη, Δώρα Δημητροπούλου, θέλησε να του δώσει τα συγχαρητήριά της για τα όσα είπε σχετικά με τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με την υπόθεση της παρουσίασης του Big Brother, κάνοντας νέες αποκαλύψεις για το ΣΚΑΪ.

«Το μεγαλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου, μου το έδωσε ο γιος μας ο Βασίλης με την είσοδο του στο Πανεπιστήμιο.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και για την αγάπη σας, και θέλω να πω και ένα μπράβο στον Γιώργο που δε φοβάται να πει την αλήθεια του, ένα μπράβο για τη ντομπροσύνη του και την αγάπη και τη στήριξη του στους ανθρώπους που δέχονται οποιασδήποτε μορφής bulling ή βία …

Είδε στο πρόσωπο του όλους αυτούς που έχουν βρεθεί στη θέση του και δε μπόρεσαν να μιλήσουν!
Μπορεί να ταράχτηκε την ώρα που μίλησε αλλά η αλήθεια ΠΑΝΤΑ αξίζει τον κόπο!

Κι αυτό «δώρο» και μάθημα ήταν για μένα και τα παιδιά μας που αύριο θα βγουν έξω σε αυτή τη ζούγκλα και θα έρθουν αντιμέτωποι με ανάλογες καταστάσεις! Με την Παναγία αγκαλιά προχωράμε και αφήνουμε πίσω το φόβο .. Αγάπη και χαρές στις οικογένειες σας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.