Καταστροφή το Game of Chefs για τον ΑΝΤ1 - Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης της χθεσινής 13/9 πρεμιέρας

Αν έκανε τόσο με το καλησπέρα σας, την δεύτερη μέρα που θα φτάσει;

Της... πρεμιέρας έγινε εχθές, Δευτέρα 13/9! Τα περισσότερα projects της ελληνικής τηλεόρασης έκαναν την πρεμιέρα τους και ανάμεσα σε αυτά ήταν και το νέο εγχείρημα του ΑΝΤ1, Game of Chefs!

Η μαγειρική εκπομπή του σταθμού έχοντας στο τιμόνι της παρουσίας της Ντορέττα Παπαδημητρίου άνοιξε τις πόρτες της στην prime time ζώνη αλλά... κανείς δεν φαίνεται να ήταν εκεί και να την περιμένει!

Expand player

Στα μονοψήφια η πρεμιέρα του Game of Chefs

Συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό η πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής έκανε μόνο 5,9% (αναλυτικά τέταρτα: 7,2-5,8-5,5-5,2). Με λίγα λόγια ήταν η απόλυτη καταστροφή στην prime time για τον ΑΝΤ1 αφού οι σειρές που έπαιζε σε επανάληψη τις προηγούμενες ημέρες σημείωναν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης!

Prime time

  • ΑΝΤ1: Game of Chefs - πρεμιέρα 5,9
  • ΣΚΑΙ: Top Chef 3.6
  • Mega: Η Γη της Ελιάς 17,7
  • ALPHA: Σασμός 23,6
  • ALPHA: Ο φύλακας 8,8
  • STAR: GNTM 4 20.5
  • OPEN: The A team 8.0

Πολύ φοβόμαστε πως αν έκανε τόσο στην πρεμιέρα, στην δεύτερη ημέρα προβολής θα πέσει ακόμα πιο κάτω κι αν συμβεί αυτό... το κόψιμο είναι αναμενόμενο!

Τι είναι το Game of Chefs

Με απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε πιάτο να πάρει την έγκριση τουλάχιστον δύο εκ των τριών κριτών για να περάσει στην επόμενη φάση, στο Boot Camp οι διαγωνιζόμενοι θα έρθουν αντιμέτωποι με μια σειρά από δοκιμασίες που θα αποδείξουν ποιοι από αυτούς διαθέτουν τις ικανότητες αλλά και την αφοσίωση που χρειάζεται ώστε να γίνουν οι επόμενοι μεγάλοι σεφ.

Μετά από όλα αυτά, εκείνοι που θα ξεχωρίσουν θα είναι πλέον έτοιμοι για τα «Kitchen Battles» και τελικό στάδιο του Games of Chefs. Σε αυτό, οι τρεις σεφ παύουν για λίγο να έχουν τον ρόλο του κριτή και γίνονται αρχηγοί των ομάδων που πρέπει να κατευθύνουν. Οι γαστρονομικές δημιουργίες θα κρίνονται κάθε φορά από διακεκριμένους ανθρώπους της γεύσης κι από αυτή τη διαδικασία θα προκύπτει μια νικήτρια ομάδα.

Τέλος, τα μέλη των δύο άλλων ομάδων που έχασαν θα διαγωνίζονται μεταξύ τους. Σε αυτό το σημείο, οι τρεις σεφ θα μεταμορφώνονται και πάλι σε κριτές και θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα μέσα από μια «Blind Taste» διαδικασία. Κι εκεί μπορεί να έρθει η μεγάλη ανατροπή, μιας κι έτσι ρισκάρουν να απορρίψουν το πιάτο κάποιοι διαγωνιζόμενου της δικής τους ομάδας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σούσουρο με την φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Game of Chefs

Θρήνος για την Ντορέττα Παπαδημητρίου