Θέλεις να απαλλαγείς από τις αντιαισθητικές ραγάδες στο σώμα σου; Σου έχουμε την λύση..

Θέλεις να απαλλαγείς από τις αντιαισθητικές ραγάδες στο σώμα σου; Σου έχουμε την λύση..

Το Oil Arganic πρόκειται για ένα μοναδικό μίγμα από 8 πολύτιμα οργανικά έλαια που χαρίζει ενυδάτωση στην επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, ενώ, όπως έχει αποδειχθεί, είναι ευεργετικό για την καταπολέμηση των ραγάδων και των ουλών ή χρόνιων σημαδιών στην επιδερμίδα, λόγω της έντονης αναπλαστικής του δράσης.

Εμπλουτισμένο με αναπλαστικά και αντιγήραντικα εκχυλίσματα Aloe Vera, φλούδας πορτοκαλιού και ευεργετικά έλαια μποράντζα και αργκάν, το Oil Arganic είναι ένα εξαιρετικό ένυδατικό έλαιο που χαρίζει μεταξύ άλλων βελούδινη απαλή επιδερμίδα, μεταξένια μαλλιά, υγιή νύχια, βελτίωση της όψης των ουλών αλλά και λάμψη στο δέρμα. Παράλληλα, συνιστά την τέλεια ενυδατική θεραπεία για το πρόσωπο πρωί και βράδυ.

Extra χρήσεις:
- Ανάμιξε 2-3 σταγόνες με το make up σου για έξτρα λάμψη και επιπλέον διάρκεια!
- Ενυδάτωσε καθημερινά την επιδερμίδα σου μετά το ντους.
- Χρησιμοποίησέ το για να παρατείνεις το μαύρισμα σου.
- Βάλε λίγη ποσότητα στα χέρια και άπλωσέ το στις άκρες των μαλλιών για διαρκή προστασία.





Τι το κάνει τόσο ξεχωριστό; Μα, φυσικά, τα συστατικά του. Συγκεκριμένα, το OilArganic περιέχει:

ΕΛΑΙΟ ΑΡΓΚΑΝ

Το δέντρο Αργκάν είναι γνωστό και ως «Δέντρο της Ζωής» και παρέχει εξαιρετική προστασία στο δέρμα.
Μειώνει τις φλεγμονές και βοηθάει στην διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα.
Εκτός από τις καταπραϋντικές του ιδιότητες απέναντι στις φλεγμονές, το έλαιο Αργκάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απαλύνει και άλλες δερματικές παθήσεις όπως η ακμή, η ψωρίαση και τα εκζέματα.

ΕΛΑΙΟ BORAGE

Είναι το μυστικό για μια υγιή επιδερμίδα!
Πρόκειται για ένα φυσικό έλαιο που αποκαθιστά την υγρασία και την απαλότητα στην ξηρή και κατεστραμμένη επιδερμίδα και προσφέρει ανακούφιση σε άτομα που υποφέρουν από δερματικές παθήσεις.

ΕΛΑΙΟ ΑΓΡΙΟΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ

Πρόκειται για ένα έξοχο έλαιο που απορροφάται άμεσα αφήνοντας το δέρμα να αναπνεύσει, βελτιώνει την όψη των ουλών, των λεπτών ρυτίδων και τις δυσχρωμίες και επαναφέρει την ισορροπία στην υγρασία της επιδερμίδας.

ΕΛΑΙΟ MACADAMIA
Είναι ένα εξαιρετικό προστατευτικό έλαιο που προστατεύει και επουλώνει τις ουλές, τα εγκαύματα από τον ήλιο, μικρές πληγές και άλλους ερεθισμούς.

ΕΛΑΙΟ ΦΛΟΥΔΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
Τα πορτοκάλια και το έλαιο που προέρχεται από την φλούδα τους είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης E, γνωστή για της αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, και προκαλούν την παραγωγή κολλαγόνου.

ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
Το αβοκάντο είναι ο νούμερο ένα ενυδατικός παράγοντας της Μητέρας Φύσης! Περιέχει υγιή λιπαρά που προσφέρουν τεράστια οφέλη στο δέρμα.

ΕΛΑΙΟ JOJOBA
Είναι ευρέως γνωστό για τις ενυδατικές, επανορθωτικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητές του. Οι ιθαγενείς της Αμερικής απόσταζαν το πολύτιμο υγρό κερί από τον σπόρο jojoba για να θεραπεύσουν πληγές, τραύματα και άλλες δερματικές παθήσεις.

ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ
Χρησιμοποιείται για την μεγάλη του επίδραση που έχει στην ενυδάτωση του δέρματος.

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ

Εξαιρετικό στην αφή, το αμυγδαλέλαιο απορροφάται από το δέρμα αφήνοντάς το μεταξένιο και απαλό και είναι ο απόλυτος μαλακτικός παράγοντας για το δέρμα.

Είναι κατάλληλο και για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού!


missbloom.gr