Tip για να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται πιο ζουμερά και εντυπωσιακά!

Tip για να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται πιο ζουμερά και εντυπωσιακά!
Αν είσαι expert στο μακιγιάζ σίγουρα αυτό το tip το ξέρεις και συνεχίζοντας να διαβάζεις αυτό το άρθρο θα κάνεις μια μικρή επανάληψη στα βασικά.

Δείτε ακόμη: Φτιάξε μόνη σου scrub και πες αντίο στα ξηρά χείλη!
Για όλες εμάς τις υπόλοιπες, ο διάσημος makeup artist, Tom Pecheux, που υπογράφει το μακιγιάζ των μοντέλων στα runways μεγάλων οίκων μόδας (όπως Chanel, Altuzarra...) και πρόσφατα συνεργάστηκε με τον οίκο Dolce & Gabbana, για τη γιορτινή, limited συλλογή μακιγιάζ «The Essence of Holiday» μας δίνει το τέλειο, beauty tip της τελευταίας στιγμής για να κάνουμε τα χείλη μας πιο ζουμερά και εντυπωσιακά !



Δείτε ακόμη: Θες τέλεια κόκκινα χείλη με 3 κινήσεις; Δες το βίντεο

Σημειώστε, λοιπόν, με προσοχή τη συμβουλή του κορυφαίου makeup artist:

«Το πιο εύκολο tip για βελούδινα και ζουμερά χείλη είναι η απολέπιση ». Όσο για τον πιο γρήγορο τρόπο που μπορούμε να κάνουμε απολέπιση;



 

«Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φυσικό απολεπιστικό (scrub), συνδυάζοντας μια ποσότητα ζάχαρης με μέλι, και με αυτή να τρίψετε την επιδερμίδα των χειλιών σας. Θα δείτε πως το μολύβι χειλιών θα γλιστρήσει απαλά πάνω στα χείλη σας, πριν εφαρμόσετε το κραγιόν» λέει ο Tom.

Δείτε ακόμη: Τip για να ανακουφίσεις τα σκασμένα χείλη



Και συμπληρώνουμε εμείς: Αν τα χείλη σας αφυδατώνονται πολύ συχνά ή ξεφλουδίζουν μην παραμελείτε να τα φροντίζετε και να τα ενυδατώνετε καθημερινά! Με την απολέπιση τα νεκρά κύτταρα θα απομακρυνθούν και τα χείλη σας θα δείξουν πιο ζουμερά και απαλά από ποτέ!

queen.gr