Αυτά είναι τα must-have μου για το φετινό καλοκαίρι!

Αυτά είναι τα must-have μου για το φετινό καλοκαίρι!

Λατρεύω τα ταξίδια! Έτσι, προσπαθώ να κάνω όσα περισσότερα μπορώ ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που είναι και η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου.

Συνήθως στις καλοκαιρινές μου αποδράσεις η βαλίτσα των διακοπών μου περιλαμβάνει τα απολύτως απαραίτητα για πρωινές εμφανίσεις, για beachwear looks αλλά και για τις βραδινές μου εξόδους, ενώ μαζί με αυτά φροντίζω να έχω πάντα μαζί μου ένα μίνι σετ φροντίδας που θα με κρατήσει προστατευμένη και δροσερή όλη ημέρα!

Μάλιστα πρόσφατα ανακάλυψα το best seller kit αντηλιακών από την εταιρία Nuxe, που εμπιστεύομαι χρόνια τώρα! Το συγκεκριμένο σετ περιλαμβάνει 4 προϊόντα σε ειδικό μέγεθος για να τα έχεις πάντα και παντού μαζί σου, ενώ είναι ιδανικό ακόμη και για ταξίδι με αεροπλάνο.

Ειδικότερα, στο καλοκαιρινό best seller kit αντηλιακών Nuxe θα βρεις το αντηλιακό προσώπου SPF50 σε συσκευασία των 30ml,

το σαμπουάν-αφρόλουτρο για μετά τον ήλιο σε συσκευασία των 50ml,

το γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο σε συσκευασία των 50ml

και το υπέροχο Eau de Toilette σε συσκευασία των 30ml!

Για να κάνεις δικό σου αυτό το μοναδικό σετ μπες τώρα στο διαγωνισμό μας και γίνε εσύ μια από τις 3 υπερτυχερές που θα κερδίσουν από ένα best seller kit αντηλιακών Nuxe ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Follow το instagram του youweekly.gr
  • Like του post του διαγωνισμού στο instagram του youweekly.gr
  • Tag δύο φίλους / φίλες σας στο post

Oι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο instagram του youweekly.gr στις …!!!

Καλή επιτυχία!