Σία Κοσιώνη: Έβαλε σκούρο κραγιόν και σκόρπισε "εγκεφαλικά"! Πιο elegant από ποτέ!

Θα το λατρέψεις!

Σία Κοσιώνη: Έβαλε σκούρο κραγιόν και σκόρπισε

Και όμως η Σία Κοσιώνη έβαλε σκούρο κραγιόν και σκόρπισε "εγκεφαλικά"! Η εμφάνισή της ήταν πιο elegant από ποτέ! "Μαγνήτισε" τους πάντες!

Η παρουσιάστρια μας συνηθίζει σε πολύ glam εμφανίσεις και αυτή δεν ήταν εξαίρεση!

Πρόσφατα η ίδια μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μια υπέροχη φωτογραφία, θέλοντας να ευχαριστήσει την μακιγιέρ της για το εκπληκτικό αποτέλεσμα, και όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα βλέμματα έπεσαν στο μπορντό κραγιόν της.

Είναι άλλωστε της μόδας και νούμερο ένα στο μακιγιάζ του χειμώνα. Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Σία Κοσιώνη κραγιόν

Αυτό δεν είναι το μόνο που έχει φόρεσε και ξεχώρισε. Την κόκκινη τουαλέτα της θα την ζηλέψετε...

Σία Κοσιώνη: Έβαλε "φωτιά" στα χείλη της και έστειλε φιλάκι! Το κραγιόν της το θέλουν όλες!

Η Σία Κοσιώνη έκανε και πάλι τη διαφορά και έβαλε στα χείλη της... φωτιά! Έστειλε σε όλους το πιο γλυκό φιλάκι για τα Χριστούγεννα! Το κόκκινο κραγιόν που φόρεσε το θέλουν σίγουρα όλες!

Η αγαπημένη δημοσιογράφος είναι μία φλογερή γυναίκα και ξέρει να εντυπωσιάζει ακόμα και με τα αυστηρά ρούχα που φοράει για το δελτίο ειδήσεων.

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους τηλεθεατές της με ευχές για τα Χριστούγεννα.

«Κάθε φορά που βρίσκομαι στο στούντιο τέτοιες μέρες σκέφτομαι όλους αυτούς που συχνά μου λένε ότι κάθε βράδυ δεν είμαι μόνο ο άνθρωπος που τους ενημερώνει αλλά είμαι η παρέα τους. Σε όλους αυτούς, λοιπόν, που φέτος τις γιορτές δεν έχουν παρέα στέλνω απόψε όλη μου την αγάπη» έγραψε η Σία Κοσιώνη.

Σία Κοσιώνη: "Φωτιά" στα κόκκινα αγκαλιά με τον γιο της! Η φωτογραφία που έριξε το Instagram!

Η Σία Κοσιώνη ήταν κανονική "φωτιά" στα κόκκινα! Πόζαρε αγκαλιά με τον μονάκριβο γιο της και η φωτογραφία έριξε το Instagram!

Η γνωστή δημοσιογράφος συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες με το γιο της! Μία ακόμα δημοσίευσή της μας έκανε να "λιώσουμε".

Σία Κοσιώνη: Έκανε το μαλλί της ανδρικό και αν δεν την βλέπαμε στο δελτίο δεν θα την αναγνωρίζαμε!

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία τρυφερή φωτογραφία από το θέατρο «Μαρία Κάλλας» όπου παρακολούθησε παράσταση στο πλευρό του αγαπημένου της γιου.

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ φόρεσε ένα εντυπωσιακό μακρύ κόκκινο φόρεμα και μας "έκλεψε" τις καρδιές με τη φωτογραφία της. Κάτω από τη δημοσίευση συμπλήρωσε τη λεζάντα: «Παντού μαζί...»!