Βασιλική Μπέλλου: Angelic beauty!

Αποκαλύπτει τα δικά της μυστικά ομορφιάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασιλική Μπέλλου: Angelic beauty!

H πανέµορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια, πέρυσι ξεχώρισε µε το τραγούδι της µε τίτλο «Στο σταθµό», το οποίο κυκλοφορεί από τη Heaven Music, αλλά και για τις υποκριτικές της ικανότητες µέσα από τις εµφανίσεις της στις επιτυχηµένες σειρές «Άγριες Μέλισσες», «Μην αρχίζεις τη µουρµούρα» και «Αγγελική».

Η εντυπωσιακή Βασιλική διαθέτει µια αλαβάστρινη επιδερµίδα, που τονίζει µε γήινες και µπρονζέ αποχρώσεις, οι οποίες κολακεύουν τα εξωτικά χαρακτηριστικά του προσώπου της. Ποια είναι, όµως, τα µυστικά οµορφιάς της;

Βασιλική Μπέλλου μυστικά ομορφιάς

BEAUTY TIPS @VASILIKIBELLU

  • Λατρεύω τις αντηλιακές κρέµες µε χρώµα, που προσφέρουν υψηλή προστασία στην επιδερµίδα µου, ενώ µπορούν να καµουφλάρουν τυχόν ατέλειες.
  • Για ένα σαγηνευτικό βλέµµα οι καφέ και µπρονζέ αποχρώσεις σκιών είναι µια safe επιλογή, που αναδεικνύει και το µαύρισµα. Y Η µπρονζέ πούδρα είναι το must-have item που δεν αποχωρίζοµαι µε τίποτα, ειδικά στις διακοπές, προκειµένου να χαρίσω µε λίγες κινήσεις ένα ηλιοκαµένο εφέ στην επιδερµίδα µου.
  • Μάλιστα αρκετές φορές την χρησιµοποιώ και ως σκιά για να συµπληρώσω το µακιγιάζ µου. Y Τα υγρά κραγιόν αποτελούν το αγαπηµένο µου προϊόν µακιγιάζ γιατί προσφέρουν ένα υπέροχο τελείωµα στα χείλη µου, ενώ χάρη στη µοναδική τους σύνθεση µού προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση.

LOVE IS IN THE HAIR!

Πολύ συχνά, ειδικά το καλοκαίρι, επιλέγω διάφορα updos για τα µαλλιά µου, που τονίζουν ακόµα περισσότερο τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου μου!