O Έλληνας κομμωτής που "μεταμόρφωσε" την Gigi Hadid

Ζει στη Νέα Υόρκη και οι celebrities τον λατρεύουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O Έλληνας κομμωτής που

Γνωρίσαμε την Gigi Hadid ξανδιά αλλά μέσα στα χρόνια άλλαξε αρκετές φορές τα μαλλιά της, με την ίδια να πειραματίζεται με καστανές και μελί έως κόκκινες αποχρώσεις. Το διάσημο μοντέλο και αγαπημένη των περισσότερων διεθνούς φήμης σχεδιαστών λατρεύει να αλλάζει χρώματα αλλά και κουπ στα μαλλιά της.

Με το καστανό έμεινε πάνω από χρόνο, ενώ πλέον την βλέπουμε να επιστρέφει ξανά στο αγαπημένο της ξανθό και μάλιστα διά χειρός ενός "δικού" μας κομμωτή, που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη και μάλιστα το όνομά του φιγουράρει σε πολλές σημαντικές συνεργασίες με brands αλλά και εξώφυλλα γνωστών περιοδικών.

gigi hadid

Ο Έλληνας hair stylist Πάνος Παπανδριανός είναι από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στον χώρο των beauty στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τον ίδιο να μοιράζεται πολλές από τις δημιουργίες του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Από editorial μόδας μέχρι καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς, εκείνος έχει πετύχει την αναγνώριση μέσω της δουλειάς και της εμπειρίας του. Στις "πελάτισσές" του και η Gigi Hadid, που τον εμπιστεύτηκε με κλειστά μάτια προκειμένου να επιστρέψει στο ξανθό που αγαπά και που είναι το χρώμα που την ανέδειξε στον χώρο της μόδας και στις διάσημες πασαρέλες.

gigi hadid

Η αλήθεια είναι πως το φωτεινό ξανθό ταιριάζει στα χρώματά της αλλά και στο δροσερό της ηλικίας της, αναδεικνύοντας τα φυσικά της χαρακτηριστικά με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, την βολεύει πολύ και στο γεγονός ότι αποφεύγει εκείνη το πολύ μακιγιάζ, επιλέγοντας φυσικό make-up ή και καθόλου βάψιμο. Επιπλέον ταιριάζει και με όλα τα στυλ που φορά στην πασαρέλα αλλά και στην προσωπική της ζωή, δίνοντας πάντα έμφαση στα trends.

Πώς θα φροντίσεις το λαμπερό ξανθό

1. Ένα purple shampoo θα ισορροπήσει το χρώμα των μαλλιών, όταν αυτά αρχίζουν να παίρνουν πορτοκαλί τόνους και να χάνουν το ξανθό που αγαπάς.

2. Κάνε συχνά μάσκες μαλλιών για να παραμείνουν υγιή και απαλά, αλλά και για να διατηρηθεί το χρώμα για περισσότερο χρόνο. Συγκεκριμένα, καλό είναι να κάνεις μία μάσκα που περιέχει πρωτεΐνη μία φορά την εβδομάδα για να γίνει πιο λαμπερό το ξανθό σου.

κομμωτής

3. Βάζε αντηλιακό στα μαλλιά σου. Όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και στην πόλη τον χειμώνα, το αντηλιακό μαλλιών είναι απαραίτητο, αφού προστατεύει το χρώμα από το ξεθώριασμα.

4. Ενυδάτωση στο φουλ για να διατηρηθεί το ξανθό των μαλλιών σου, κυρίως με ειδικά έλαια. Αν είσαι με το σεσουάρ ή την πρέσα στο χέρι καθημερινά, τότε φρόντισε να έχεις ένα προϊόν που θα προστατέψει τα μαλλιά από τη θερμότητα των εργαλείων styling. Θα βοηθήσει το χρώμα των μαλλιών σου να διατηρήσει τη λάμψη του και την τρίχα να παραμείνει υγιής.

5. Δώσε μία ανάσα στα μαλλιά σου μεταξύ των βαφών. Τι σημαίνει αυτό; Μην πηγαίνεις για βαφή πάνω στον μήνα, αλλά άφησε λίγο τα μαλλιά σου να ξεκουραστούν. Ενδιάμεσα μπορείς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα που καλύπτουν τη ρίζα σου αν σε ενοχλεί τόσο πολύ.