AKIS IATROPOULOS: Το #1 κομμωτήριο της Νέας Σμύρνης

Όταν η τέχνη της κομμωτικής, συναντά την ευφυΐα της ακρίβειας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
AKIS IATROPOULOS: Το #1 κομμωτήριο της Νέας Σμύρνης

Στην αναζήτηση για ένα απαιτητικό hair styling, βρήκαμε το μαγαζί που έχει φέρει τα πάνω-κάτω στον χώρο της κομμωτικής.
Το επισκεφθήκαμε και ανταλλάξαμε δύο κουβέντες με τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από την αρχή της δημιουργίας, τον Άκη Ιατρόπουλο, έναν από τους καταξιωμένους κομμωτές στην Ελλάδα.

Μας μίλησε για το καλλιτεχνικό του όραμα και την πραγματική έννοια της κομμωτικής μέσα από τα μάτια του.
Τον ρωτήσαμε και μας είπε μερικά πράγματα για τη φιλοσοφία του πάνω στη δουλειά, κάτι που μετέτρεψε τον χώρο του στο καλύτερο κομμωτήριο της Νέας Σμύρνης.

"Τα τελευταία 7 χρόνια εκπαιδεύομαι από την Allilon Education, είναι μια Ακαδημία που η ονομασία της έχει να κάνει με την ελληνική λέξη αλλήλους...μοιράζομαι...

Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο πως διαχειριζόμαστε τα μήκη μαλλιών για τη δημιουργία του οποιουδήποτε σχήματος κι όχι πως θα κάνουμε το συγκεκριμένο κούρεμα.

Πρόκειται για μια εκπαίδευση που χρειάζεται γνώση, συνεχή εξάσκηση, ανάλυση και επανάληψη για την συνεχή εξέλιξη!"

Δείτε περισσότερα βίντεο με τα καλύτερα κουρέματα ΕΔΩ.

Και συνεχίζει λέγοντας:

"Πρόκειται για μια άλλη φιλοσοφία με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, που βασίζεται στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά με βάση τις ανάγκες του για τη δημιουργία κ διαχείριση του επιθυμητού σχήματος.

Υπάρχει ακρίβεια..στην δημιουργία ενός σχήματος, από την αρχή του..μέχρι την τελική του διαμορφώση. Η φιλοσοφία μας είναι να μεταφέρουμε όλες αυτές τις πληροφορίες ΚΑΙ στους συνεργάτες μας!"

Το καλύτερο κομμωτήριο της Νέας Σμύρνης

Η αρχή του καλύτερου κομμωτηρίου στη Νέα Σμύρνη

Το 2005 ιδρύεται το κομμωτήριο AKIS IATROPOULOS στη Νέα Σμύρνη. Η φιλοσοφία του κομμωτηρίου AKIS IATROPOULOS συνοψίζεται στην φράση «Only restless, hard work can help us become improved versions of ourselves».

Η βαρύτητα που δίνεται στην εκπαίδευση και την υψηλής ποιότητας γνώση, αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό του τζίρου του κομμωτηρίου επανεπενδύεται στη διαρκή κατάρτιση των συνεργατών του κομμωτηρίου.

Κομμωτήριο Νέα Σμύρνη

Η νέα φιλοσοφία στο χώρο της εργασίας είναι: ομαδικότητα, σεβασμός και ακόρεστο πάθος για την κομμωτική. Η φαντασία, η δημιουργικότητα
και η αγάπη για την κομμωτική συνθέτουν το μωσαϊκό της επαγγελματικής μας ταυτότητας.

Το κομμωτήριο AKIS IATROPOULOS παρέχει υπηρεσίες ομορφιάς όπως:

  • Κούρεμα
  • Τεχνικές εργασίες (π.χ. βαφή μαλλιών)
  • Χτένισμα-styling,
    νυφικό χτένισμα, θεραπείες λείανσης
  • Λιανική πώληση καλλυντικών προϊόντων

Καθώς και εκπαίδευση σε κομμωτές που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να κατανοήσουν τη διαχείριση ενός σχήματος, μέσα από τη συνεχή μας εκπαίδευση στην Allilon Education, δίπλα στους Johnny Othona και Pedro Inchenko, δύο από τους καλύτερους κομμωτές παγκοσμίως, του Ena Salon.

Κουρέματα με σχήματα υψηλής ακρίβειας

καλύτεροι κομμωτές Ελλάδα

hair salon Νέα Σμύρνη

Κουρέματα με σχήματα υφής

Νέα Σμύρνη κομμωτήριο

Καλύτερος κομμωτής Αθήνα

Δείτε φωτογραφίες με τα καλύτερα κουρέματα ΕΔΩ.

Λίγα λόγια για τον Άκη Ιατρόπουλο

Ο Άκης Ιατρόπουλος υπηρετεί το χώρο της κομμωτικής τα τελευταία περίπου 30 χρόνια.
Αφού απέκτησε το πτυχίο του στην κομμωτική, το 1993 βραβεύτηκε ως ένας από τους καλύτερους κομμωτές στον πανελλήνιο διαγωνισμό κομμωτικής.

Έπειτα, παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων στο προχωρημένο κλασικό, σύγχρονο και δημιουργικό κούρεμα στην ακαδημία κομμωτικής της Μ. Bρετανίας «Vidal Sassoοn Academy».

Εργάστηκε στην Ελλάδα από το 1996 ως το 2004 σε μεγάλη αλυσίδα κομμωτηρίων της Νέας Σμύρνης και σύντομα κατάφερε να καθιερωθεί στη συνείδηση των πελατών,συνεργατών και συναδέλφων ως ένας από τους πιο καινοτόμους, δημιουργικούς,
χαρισματικούς και ευσυνείδητους επαγγελματίες του χώρου.

Δίχως να επαναπαύεται, από το 2016, αναβαθμίζει την αισθητική και γνωστική του αντίληψη και φιλοσοφία στην κομμωτική, εμπλουτίζοντας τις δεξιότητές του μέσα από τη συνεχιζόμενη επαφή και εκπαίδευση στην Allilon Education στο Λονδίνο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ωράριο Λειτουργίας

  • Δευτέρα/Κυριακή - ΚΛΕΙΣΤΑ
  • Τρίτη-Παρασκευή - 10π.μ μέχρι 8μ.μ
  • Σάββατο - 9π.μ μέχρι 5μ.μ