Messy waves: Το κυματιστό εφέ στα μαλλιά είναι και φέτος ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού!

Υιοθέτησε το πιο hot summer hair-trend με λίγες κινήσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: @alessandraambrosio, @romeestrijd
Instagram: @alessandraambrosio, @romeestrijd

Το κυματιστό εφέ στα μαλλιά είναι το κλασικό και διαχρονικό χτένισμα του καλοκαιριού, που κολακεύει όλες τις κουπ, ενώ βγάζει ένα σέξι αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστείς ιδιαίτερο χρόνο ή πολλά προϊόντα styling για να το πετύχεις. (δες πως να δημιουργήσεις ανάλαφρα, κυματιστά μαλλιά)

Αρκεί και μόνο η καλή σου διάθεση και φυσικά η έμπνευση από τις αγαπημένες μας σταρ και influencers, οι οποίες το λατρεύουν και το τιμούν σε αρκετές εμφανίσεις τους πρωί και βράδυ.

Easy to do κυματιστό εφέ στα μαλλιά

Επένδυσε σε ένα hair mist για waves και ψέκασε κατά μήκος των νωπών μαλλιών σου δουλεύοντας παράλληλα με τα χέρια σου. Έτσι, θα υιοθετήσεις σε χρόνο dt το κυματιστό αυτό εφέ. Εναλλακτικά μπορείς να γυρίσεις τούφα-τούφα τα μαλλιά σου με μια πρέσα μαλλιών και μόλις τελειώσεις να τα ανοίξεις με τα δάκτυλά σου για ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα. (δες και πως μπορείς να δημιουργήσεις ruffle waves)

wavy messy hair
Unsplash

Φροντίδα εκ των έσω

Ενίσχυσε τη διατροφή σου με ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής, που χάρη στα ευεργετικά συστατικά του θα θρέψει την τρίχα από μέσα. Με αυτόν τον τρόπο θα αναδείξεις και το συγκεκριμένο χτένισμα.

Τι προϊόντα θα χρειαστείς για να το πετύχεις