Summer blonde: Έξυπνα μυστικά για να διατηρήσεις τέλεια το ξανθό χρώμα στα μαλλιά σου και αυτό το καλοκαίρι!

Θωράκισε τα υπέροχα ξανθά μαλλιά με την κατάλληλη προστασία από τις ακτίνες του ήλιου και όχι μόνο

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Φωτογραφίες: Kate Hudson,  Amanda Seyfried, Margot Robbie (Shutterstock)
Φωτογραφίες: Kate Hudson, Amanda Seyfried, Margot Robbie (Shutterstock)

Το ξανθό χρώμα στα μαλλιά είναι αναμφισβήτητα η πιο hot απόχρωση και για το φετινό καλοκαίρι! Όμως είναι και το χρώμα που απαιτεί μια εξειδικευμένη φροντίδα για να μη χάσει τη λάμψη και τη ζωντάνια του. (δες και όλα εκείνα που πρέπει να κάνεις για υγιή & λαμπερά μαλλιά κάτω από τον ήλιο)

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φροντίσεις σωστά τα ξανθά μαλλιά σου και να τα θωρακίσεις από τις ακτίνες του ήλιου, και όχι μόνο, προκειμένου να απολαύσεις άφοβα τις χαρές του καλοκαιριού. (διάβασε και για τα καλύτερα summer hair tips του colorist & hair-expert, Γιώργου Δέμου)

Φροντίδα για υπέροχο ξανθό χρώμα στα μαλλιά

Επένδυσε σε ένα προστατευτικό σπρέι μαλλιών με ευεργετικές ιδιότητες που θα τα θωρακίσει από τις ακτίνες του ήλιου και μην αμελείς να το εφαρμόζεις ανά 2-3 ώρες για να τα διατηρήσεις προστατευμένα.

Amanda Seyfried
Φωτογραφία: Amanda Seyfried (Instagram)

Μετά τον ήλιο τι;

Επίλεξε εξειδικευμένες σειρές περιποίησης για τον τύπο των μαλλιών σου ή προϊόντα για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Με αυτόν τον τρόπο θα τα προστατέψεις από την έκθεση στον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας ή το χλώριο της πισίνας, ενώ ακόμη θα διατηρήσεις το χρώμα τους αναλλοίωτο μέχρι την επόμενη βαφή.

Δες τι προϊόντα θα χρειαστείς για να περιποιηθείς το ξανθό χρώμα