Beauty Sou: Το νέο premium beauty brand που θα απογειώσει τις αισθήσεις σου & τη ρουτίνα ομορφιάς σου!

Ανακάλυψε το μαγικό κόσμο του brand

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Η ιδρύτρια του Beauty Sou, Φρύνη Τσάκωνα
Η ιδρύτρια του Beauty Sou, Φρύνη Τσάκωνα

Ένα νέο beauty brand που στοχεύει να σου υπενθυμίσει πως οι μικρές απολαύσεις που παίρνεις από την περιποίησή σου είναι κάτι σαν προσωπική συνθήκη με τον εαυτό σου προσγειώθηκε στον πλανήτη της κοσμητολογίας.

Ο λόγος για τη Beauty Sou, μια ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών, στην οποία θα βρεις μοναδικά προϊόντα φροντίδας για το πρόσωπο και το σώμα, που συμπληρώνονται από υπέροχες αρωματικές συνθέσεις-με εσάνς Haute Parfumerie-, lifestyle αξεσουάρ καθώς και wellnes προστάσεις.

Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις το προϊόν που σου ταιριάζει για να αναβαθμίσεις την ιεροτελεστία φροντίδας σου ή για να εμπνευστείς για ένα υπέροχο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ανακάλυψε τον μαγικό κόσμου της Beauty Sou που θα αναβαθμίσει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου!

Στον πανέμορφο κόσμο της Beauty Sou θα βρεις μια πλούσια γκάμα προϊόντων για να είσαι όμορφη και λαμπερή από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Ακόμη εδώ θα ανακαλύψεις, μεταξύ άλλων, μοναδικές ιδέες και προτάσεις για δώρα για την ημέρα των ερωτευμένων. Για να πάρεις μια μικρή γεύση δες το βίντεο που ακολουθεί από την ιδρύτρια του Beauty Sou, Φρύνη Τσάκωνα.

beautysou_line

Beauty προτάσεις της Beauty Sou για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από την Φρύνη Τσάκωνα

Η ολοκληρωμένη σειρά

Στην συλλογή Beauty Sou θα βρεις 9 ξεχωριστές κρέμες σώματος σε μορφή μους, που χαρίζουν ένα ενυδατωμένο και νεανικό δέρμα χωρίς ατέλειες μέσα από ακαταμάχητες μυρωδιές, οι οποίες θα σε ταξιδέψουν νοητά σε υπέροχους προορισμούς. Οι κρέμες συμπληρώνονται από ενυδατικά scrubs με ξεχωριστές μυρωδιές που προετοιμάζουν το σώμα σου να επωφεληθεί από τα μαγικά αυτά αρώματα.

beautysou_body

Σε όλα αυτά πρόσθεσε τα λαχταριστά λάδια σώματος και μαλλιών της σειράς, τα οποία χάρη στα ξεχωριστά τους essences, θα απογειώσουν τις αισθήσεις σου από το πρώτο κιόλας λεπτό, ενώ θα αγκαλιάσουν την επιδερμίδα σου σαν ένα αέρινο πέπλο.

beautysou_philosophy

Εκτός όμως από τη σειρά σώματος, στη Beauty Sou θα ανακαλύψεις μια premium skincare line για την περιποίηση του προσώπου σου μέσα από εξελιγμένες φόρμουλες για κάθε τύπο επιδερμίδας και ανάγκη, που κλείνονται σε μοναδικές συσκευασίες.

beautysou_perfumes

Όσο για τα highlights της σειράς αυτά δεν είναι άλλα από τα φίνα Eau de parfums της Beauty Sou, τα οποία θα τυλίξουν το σώμα σου με τις υπέροχα αρώματά τους, ενώ θα γίνουν και το απόλυτο στολίδι για το μπουντουάρ σου χάρη στις πολυτελείς μίνιμαλ συσκευασίες τους.

Λίγα λόγια για τη φιλοσοφία της Beauty Sou

Εναρμονισμένη με την εποχή και προωθώντας έναν απλοϊκό και συνάμα στιλάτο τρόπο ζωής, η Beauty Sou συμπληρώνει την αισθητική της με premium lifestyle κομμάτια, που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου. Έτσι, κάθε σεζόν επιλέγονται στοιχεία σύμβολα που είναι σταθμοί για τη γυναικεία θηλυκότητα.

beautysouneseser

Το λανσάρισμά της δεν θα μπορούσε παρά να είναι η αναφορά στην εποχή των 70s που οι γυναίκες απελευθερώνονται και διδάσκονται τη μποέμ ζωή. Την εποχή που τα παιδιά των λουλουδιών αποζητούν συμβολικά την απόλυτη ελευθερία. Το Woodstock φαντάζει σήμερα τόσο επίκαιρο και δίνει και πάλι μηνύματα αγάπης, έρωτα, μηνύματα κατά του πολέμου και του ρατσισμού.

Η γυναίκα Beauty Sou δεν εγκλωβίζεται στη ρουτίνα και εκπαιδεύεται στο να περιμένει το refresh, που το brand κάνει στην καθημερινότητά της με καινούρια προϊόντα για το σώμα, το πρόσωπο καθώς και αξεσουάρ μόδας. Με άλλα λόγια η Beauty Sou είναι η ομορφιά, που υπόσχεται να σου χαρίσει σε όλα τα επίπεδα!

Info