5 top προϊόντα περιποίησης για να είσαι όμορφη & λαμπερή από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Δες ποια είναι & πόσο κοστίζουν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Credit photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου
Credit photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Όλοι θέλουμε να δίνουμε στην επιδερμίδα, στο σώμα αλλά και στα μαλλιά μας μια υγιή και λαμπερή όψη που σφύζει από υγεία, όπου και εάν βρισκόμαστε! Έτσι, είτε θέλουμε να τα αναζωογονήσουμε είτε απλά να τους δώσουμε μια φωτεινή πινελιά έχουμε ανάγκη από κάποια must-haves προϊόντα που σίγουρα θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

H πανέμορφη Εύα Φούσκα το ξέρει πολύ καλά αυτό και έτσι στο πρόσφατο ταξίδι, που έκανε στην Κούβα, μαζί με τον Τάσο Δούση και την εκπομπή «Εικόνες» πήρε μαζί της 5 top προϊόντα φροντίδας της Scandal beauty. που τη βοηθήσαν να είναι όμορφη και λαμπερή από το πρωί μέχρι το βράδυ καθ' όλη της διάρκεια της αποστολής.

Ανακάλυψε 5 top προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα & τα μαλλιά

Πίσω από την αψεγάδιαστη επιδερμίδα και τα υπέροχα λαμπερά μαλλιά της Εύας Φούσκα ήταν 5 μοναδικά προϊόντα της Scandal beauty, που χάρη στις υπέροχες συνθέσεις τους της χάρισαν μια όμορφη, υγιή και λαμπερή όψη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην χώρα του Τσε Γκεβάρα και του Φιντέλ Κάστρο, την Κούβα, με αφορμή την εκπομπή «Εικόνες» του Τάσου Δούση.

Styling μαλλιών σε χρόνο dt!

Το τέλειο φορμάρισμα των μαλλιών, ακόμη και εν κνήσει, θέλει και τα κατάλληλα προϊόντα για να το πετύχεις. Γι' αυτό το λόγο και η Εύα είχε μαζί της στο ταξίδι της στην Κούβα, το θεραπευτικό leave-in μαλλιών Smooth Silk Keratin Leave in και το θρεπτικό λάδι μαλλιών, Smooth Silk με έλαιο Argan & Moringa, δυο προϊόντα-κλειδί, που φρόντισαν να διατηρήσουν τα μαλλιά της υγιή και λαμπερά με λίγες μόνο κινήσεις.

cubahair
Credit photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Λίγα λόγια για τα προϊόντα

  • Το Smooth Silk Keratin Leave in είναι ένα θεραπευτικό leave-in μαλλιών, το οποίο αναπλάθει τα κατεστραμμένα μαλλιά, προσφέροντας ενυδάτωση, απαλότητα και λάμψη. Ακόμη, αποκαθιστά την υγρασία στα μαλλιά, βελτιώνει την ελαστικότητα και προλαμβάνει το σπάσιμο της τρίχας. Εφαρμόζεται σε νωπά ή στεγνά μαλλιά και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Θα το βρεις στην τιμή των 31,90 ευρώ.
  • Το λάδι μαλλιών με έλαιο Smooth Silk Hair Oil Treatment Argan & Moringa, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αναζωογονεί και να ενυδατώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Το συγκεκριμένο έλαιο χαρίζει απίστευτη λάμψη και κίνηση, ενώ προστατεύει και από τη θερμότητα των εργαλείων styling και των ακτινών UV. Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα στα χέρια σου και άπλωσέ το ομοιόμορφα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Θα το βρεις στην τιμή των 25,10 ευρώ.

Αρωματικό... ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων

Εκτός όμως από τη φροντίδα για τα μαλλιά της, η Εύα, δεν αμέλησε την περιποίηση για το σώμα της, για την οποία προτίμησε τo Scandal Touch, Body Mist, Coconut Waterfall με άρωμα βανίλιας- καρύδας και κρίνο της κοιλάδας και το Scandal Touch,Body Mist, Sweet Heaven με άρωμα musk, τα οποία την κράτησαν ελαφρά αρωματισμένη σε όλες τις εξορμήσεις της στην Κούβα.

evafouska_scandalbeauty_mist
Credit photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα

  • Scandal Touch, Body Mist, Coconut Waterfall με άρωμα βανίλιας- καρύδας και κρίνου της κοιλάδας. Πρόκειται για ένα ανάλαφρο σπρέι σώματος που χάρη στο άρωμα βανίλιας που συμπληρώνεται από καρύδα και κρίνο της κοιλάδας βγάζει ένα σαγηνευτικό και εθιστικό άρωμα που σε ταξιδεύει! Θα το βρεις στην τιμή των 10,10 ευρώ.
  • Scandal Touch,Body Mist, Sweet Heaven με άρωμα musk. Φρέσκο και συνάμα αισθησιακό το ανάλαφρο αυτό σπρέι σώματος προσφέρει μια μοναδική αίσθηση δροσιάς που διαρκεί όλη την ημέρα. Θα το βρεις στην τιμή των 10,10 ευρώ.

Δες πως να το χρησιμοποιήσεις

Μυστικό για επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι

Για να σταθεροποιήσει το μακιγιάζ της μέσα από ένα φωτεινό φινίρισμα η Εύα χρησιμοποιούσε το σπρέι προετοιμασίας και σεταρίσματος λάμψης, Scandal Illusion Prep-Set-Glow. Το ανάλαφρο αυτό σπρέι-που είναι και 100% vegan- συνδυάζει τη θρεπτική ενυδάτωση με ένα απίστευτο αιθέριο λαμπερό αποτέλεσμα, μετατρέποντας το δέρμα σου σε λαμπερό καμβά. Μπορεί να εφαρμοστεί για να προετοιμάσει το δέρμα πριν από την εφαρμογή του μακιγιάζ για να του δώσει διάρκεια ή να προσθέσει μια ανεπαίσθητη λάμψη σε αμακιγιάριστο πρόσωπο.

scandalillusion

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, πράσινο τσάι, βιταμίνη Ε και πανθενόλη που βοηθά στην προστασία του δέρματος από εξωτερικούς περιβαλλοντικούς ρύπους .Ακόμη χάρη στην καφεΐνη της σύνθεσης καταπολεμά τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια αφήνοντας έτσι το δέρμα σας αναζωογονημένο και λαμπερό.

Το how to της εφαρμογής του μέσα από ένα βίντεο

Info