Νεσεσέρ ταξιδιού: Αυτά είναι τα 4 beauty must-have που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου!

Δες ποια είναι, που θα τα βρεις & πόσο κοστίζουν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Credit photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου
Credit photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Είτε πρόκειται για ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για ένα εντός Ελλάδος το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σου είναι ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να έχεις απαραιτήτως στη βαλίτσα σου. Τι θα περιέχει αυτό; Τα must-have προϊόντα ομορφιάς σου που θα σε βοηθήσουν να είσαι όμορφη και λαμπερή από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Αυτό άλλωστε έκανε και η Κάλλια Μέξη, η οποία ταξίδεψε πρόσφατα στην πανέμορφη πόλη της Ξάνθης με τον Τάσο Δούση και την εκπομπή «Εικόνες» παίρνοντας μαζί της 4 top προϊόντα φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά αλλά και το σώμα από την Scandal beauty.

Ταξίδι στην Ξάνθη με συμμάχους τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης

Λίγο πριν φτιάξει τη βαλίτσα της για την αποστολή στην πόλη της Ξάνθης με τον Τάσο Δούση και την εκπομπή «Εικόνες» η πανέμορφη Κάλλια, φρόντισε να πάρει μαζί της 4 beauty essentials για την προσωπική της φροντίδα από την Scandal beauty. Ανάμεσα σε αυτά ήταν: το καθαριστικό προσώπου, Face Cleansing Balm, το Face Wash & Scrub, που καθαρίζει και απολεπίζει, το σπρέι σώματος με άρωμα Musk, Body Mist «Sweet Heaven» και το θρεπτικό λάδι μαλλιών με Argan & Moringa, Smooth Silk Hair Oil Treatment.

Κολάζ με 3 φωτογραφίες της Κάλλιας Μέξη με προϊόντα scandal beauty
Credit photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Μάθε περισσότερα για τα 4 must-have προϊόντα της Κάλλιας

  • To απαλό καθαριστικό προσώπου, Face Cleansing Balm, αφαιρεί αποτελεσματικά τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα σου αφήνοντάς τη απαλή και βελούδινη, ενώ παράλληλα αποτρέπει τυχόν ξηρότητα και ερεθισμούς. Θα το βρεις στην τιμή των 29,10 ευρώ.

Η Κάλλια Μέξη κρατά τη μάσκα προσώπου scandal beauty
Credit photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

  • Το Face Wash & Scrub είναι ένα 2 σε 1 προϊόν που καθαρίζει και απολεπίζει το δέρμα με άνθρακα από μπαμπού. Η μοναδική του φόρμουλα από κόκκους ζάχαρης και άνθρακα καθαρίζει τους πόρους και αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή. Ακόμη στη σύνθεσή του περιέχεται άνθρακα από μπαμπού, γνωστό για την ικανότητά του να απορροφά τους ρύπους. Θα το βρεις στην τιμή των 27,30 ευρώ.

Η Κάλλια Μέξη χρησιμοποιεί το τζελ scandal beauty
Crediti photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

  • Το σπρέι σώματος, Body Mist με άρωμα Musk, Scandal Touch «Sweet Heaven». Πρόκειται για ένα φρέσκο και αισθησιακό ανάλαφρο άρωμα με δροσερές νότες που αφήνει μια υπέροχη αίσθηση, ενώ ακόμη έχει και μεγάλη διάρκεια. Θα το βρεις στην τιμή των 11,70 ευρώ.

H Κάλλια Μέξη στην Ξάνθη ποζάρει με το body mist της σειράς scandal beauty
Credit photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

  • Το λάδι μαλλιών με έλαιο Smooth Silk Hair Oil Treatment Argan & Moringa που αναζωογονεί και ενυδατώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά χαρίζοντας απίστευτη λάμψη και ζωντάνια. Ακόμη προστατεύει από τη θερμότητα των εργαλείων styling και των ηλιακών ακτινών UV. Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα στα χέρια σου και άπλωσέ το ομοιόμορφα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Θα το βρεις στην τιμή των 25,10 ευρώ.

Η Κάλλια Μέξη χρησιμοποιεί το έλαιο μαλλιών scandal beauty
Credit photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Πάρε και μια μικρή γεύση από τα προϊόντα εδώ...

Info