Nail Art School Nancy Paltoglou: O απόλυτος προορισμός για να γίνεις master στην ονυχοπλαστική!

Γιατί εδώ γεννιούνται επαγγελματίες του είδους

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Nail Art School Nancy Paltoglou: O απόλυτος προορισμός για να γίνεις master στην ονυχοπλαστική!

Oι περισσότεροι την γνωρίζουν ως NP. Ο λόγος για τη Νάνσυ Παλτόγλου, εκπαιδεύτρια στον τομέα της ονυχοπλαστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια διατηρεί στη Νίκαια την ομώνυμη σχολή ονυχοπλαστικής, Nail Art School Nancy Paltoglou.

Σε αυτό τον cozy χώρο, μια υποψήφια μαθήτρια μπορεί να ξεκινήσει κυριολεκτικά από το μηδέν και να φτάσει ακόμη και σε διαγωνιστικό επίπεδο. Σημείωσε ότι η σχολή, η οποία ανήκει στη κατηγορία κέντρων δια βίου μάθησης, έχει ένα πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης αρχαρίων, όπου μπορεί κανείς να πάρει τις απαραίτητες βάσεις στην ονυχοπλαστική και στη συνέχεια να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω παρακολουθώντας ειδικά τμήματα advance, expert και masterclass προκειμένου να δημιουργεί μοναδικά μανικιούρ για φωτογραφήσεις ή για να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς.

Nail Art School Nancy Paltoglou: O απόλυτος προορισμός για να γίνεις master στην ονυχοπλαστική!

Η Νάνσυ Παλτόγλου κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα δημιουργώντας τη δική της σχολή ονυχοπλαστικής, ονόματι Nail Art School Nancy Paltroglou σε ένα μικρό στενάκι στη Νίκαια. Σε έναν χώρο μικρό αλλά θαυματουργό όπως λέει και η ίδια με πολύ μεράκι, αγάπη και υπομονή γεννιούνται επαγγελματίες- καλλιτέχνες, οι οποίοι εφοδιάζονται με τις κατάλληλες γνώσεις για να αντιμετωπίσουν την αγορά εργασίας.

φοιτήτριες της σχολής της Νάνσυς Παλτόγλου

Η ίδια στο παρελθόν εκτός από την εξειδικευμένη της ειδίκευση έχει κάνει διάφορα σεμινάρια προσπαθώντας να εξελίξει την τέχνη και τις δεξιότητές της παρακολουθώντας τα πιο γνωστά ονόματα του χώρου. Ακόμη έχει και πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς.

Τα μελλοντικά της σχέδια

Ένας σωστά επαγγελματίας όμως εκτός από κατάλληλη εκπαίδευση πρέπει να δουλεύει και με τα κατάλληλα εργαλεία για να μπορέσει να έχει ένα άρτιο αποτέλεσμα και για τη Νάνσυ τα εργαλεία είναι τα υλικά της.

Πορτρέτο Νάνσυς Παλτόγλου

Έχοντας λοιπόν ξεκινήσει την καριέρα της ως τεχνίτρια και έχοντας δουλέψει και εκπροσωπήσει πολλές εταιρείες του χώρου στην πορεία της καριέρας της έφτασε η ώρα, μετά από πολλές δοκιμές, να λανσάρει στην αγορά ένα νέο προϊόν εξαιρετικής ποιότητας που σύντομα θα είναι διαθέσιμο.

Αν το όνειρο σου λοιπόν είναι το ίδιο με το δικό της και θέλεις να διακριθείς στον πλανήτη της ονυχοπλαστικής, η Νάνσυ Παλτόγλου, σε περιμένει μαζί με την ομάδα της στην οδό Κρήνης 40 στη Νίκαια για να ξεκινήσετε μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι.

Info